Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek, elmondjam vagy elmenjek?
Az elozmenyekrol csak annyit, hogy feltekeny voltam a ferjem egyik munkatarsara (no), sokszor veszekedtunk miatta (este sokat beszeltek telefonon vagy munka utan sorozni mentek.
A ho kozepen a ferjem azt mondta, hogy masik varosba ment dolgozni a kollegina.
Kivancsisagbol a no nevevvel keszitettem egy email cimet es irtam a ferjemnek egy mailt, hogy hogy van ...
O valaszolt, hogy jol minden oke, kerdezte hogy megerkezette e ...
Szoval itt nem alltan meg es megirtam, hogy penteken vissza jon mert valami dolga van es megihatnank egy sort.
A ferjem bele ment.
En meg mondtam, hogy csutortok-szombat elutazhatnank valahova, erro azt mondta, hogy penteken a gyerekekkel lesz (elozo hazasag) mar megigerte nekik.
Mit tegyek? Menjek el a megbeszelt helyre en? Vagy mondjam meg es veszekedes lesz megint?
Èn megèrtelek. A hazugsâg nem fér bele egy kapcsolatba.
Elsö körben megkèrdeznèm töle hogy van-e màs programja aznapra a gyerekeken kívül.
Ha azt mondja nincs akkor borithatod a bilit.
Mond el neki hogy vagy te vagy a nö.dönthet.
Nő vagyok, volt egy kollégám még 3 évvel ezelőtt. Sose hittem volna, hogy felnőtt korban is szövődhetnek barátságok, főleg nem azt hogy férfi és nő között, de így lett.
Egy évet dolgoztunk együtt összesen. Mivel egy irányba laktunk, szinte minden nap együtt jöttünk-mentünk. A férjem soha egy rossz szót se szólt. Őt is bemutattam neki, a mai napig barátok vagyunk. Rendszeresen összejárunk, amennyire gyakran csak lehet, a több mint 200 km-es távolság ellenére. Igaz nem ketten, hanem hárman amióta elköltöztünk, de előtte sose volt gond ha a férfi barátomnak segítettem vásárolni, vagy beszélgettem vele egy kávé mellett.
Olyan barátnője viszont volt, aki időnként becsöppent a képbe, és már a második héten patáliázott a barátságunk miatt. Hát gyorsan lapát lett a vége. Nem azért, mert nem tetszett neki hogy barátok vagyunk, hanem azért mert ilyen szinten akarta korlátozni. Hogy mikor kivel hova van engedélye.
Monogám nőként én az elábbiakat gondolom.
Az a pasi, aki meg akar csalni, az akkor is meg fog, ha kézzel lábbal tiltakozol ellene, vagy tiltod meg ülsz a nyakán folyton. Meg fogja találni a módját. Amelyik meg nem az nem.
Pont ezért felesleges féltékenykedni, hiszen ha megteszi azt úgyse fogod megtudni. Ez fordítva is igaz. Szerintem az, hogy a barátságukról neked beszámolt, és kezdetben a találkozóikról is, pont azt bizonyítja, hogy őszintén, nyílt lapokkal akart játszani.
Te meg ezt nem hogy nem értékelted, de még meg is fenyítetted mintha az anyja lennél. Az érzelmi zsarolás is egy eszköz a fenyítésre.
Egy felnőtt ember nem lehet úgy boldog, ha egy kapcsolatban félnie kell a párja reakcióitól.
"En olyan ferfit akarok aki velem erzi jol magat velem megy sorozni."
Akkor tedd vonzóvá a társaságodat.
A dolog ott kezdődik, hogy valószínűleg alaptalanul féltékenykedtél eddig is, így aztán a konfliktusok elkerülése miatt sem mondja el a férjed, hogy sörözni megy egy volt kolléganővel. Pedig ha más lett volna a hozzáállásod, neki sem kellene ilyen piti dolgokat eltitkolnia előtted, ez már régen éket vert közétek.
Másrészt én nagyon kiakadnék, ha a férjem így becsapna, más nevében levelek küldene, és megpróbálna csapdába csalni, csak hogy igazolja a nagy semmit (sörözés?? Komolyan???)
Szánalmas
A neha-neha sorozessel nincs bajom es a nyakan sem ulok.
A problemam az (volt), hogy MINDEN ESTE munka utan FEL-EHY ORAT beszeltek chateltek mig en egyedul keszitettem a vacsit vagy bamultam a hul..e tv-t unalmamba!
Hetvegen alltalaban itt vannak a gyerekek, csak pentek du. este tudunk kicsit kettesbe lenni elmenni moziba, vacsorazni de o nem sietett haza hozzam hanem elment a novel sorozni es budosen este jott haza amikor is faradt volt mar velem menni valahova.
Nem ragaszkodom minden aron hozza, ha menni akar, ha mas kell neki beszeljuk meg.
Tudom en mondom (ezek utan) de semmit nem utalok jobban mint ha hazudnak nekem!
Megis mit kellene tennem, hogy vonzza az en tarsasagom?
8 eve vagyunk egyutt, nem vagyok bekepzelt! de sokszor mondjak, hogy csinos vagyok, mindenrol lehet velem beszelni, a munkajarol a hobbijarol megis mit kellene tennem? Mert en nem erzem ugy, hogy kuzdenem kellene a koleganovel a ferjem tarsasagaert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!