Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek, elmondjam vagy elmenjek?
Az elozmenyekrol csak annyit, hogy feltekeny voltam a ferjem egyik munkatarsara (no), sokszor veszekedtunk miatta (este sokat beszeltek telefonon vagy munka utan sorozni mentek.
A ho kozepen a ferjem azt mondta, hogy masik varosba ment dolgozni a kollegina.
Kivancsisagbol a no nevevvel keszitettem egy email cimet es irtam a ferjemnek egy mailt, hogy hogy van ...
O valaszolt, hogy jol minden oke, kerdezte hogy megerkezette e ...
Szoval itt nem alltan meg es megirtam, hogy penteken vissza jon mert valami dolga van es megihatnank egy sort.
A ferjem bele ment.
En meg mondtam, hogy csutortok-szombat elutazhatnank valahova, erro azt mondta, hogy penteken a gyerekekkel lesz (elozo hazasag) mar megigerte nekik.
Mit tegyek? Menjek el a megbeszelt helyre en? Vagy mondjam meg es veszekedes lesz megint?
Szerintem egy pszichológushoz menj el.
Amúgy ha már ekkora baromságot csinálsz, hogy más nevébe levelezel a saját férjeddel, akkor miért nem pl a lakásodra hívtad, hogy felmegy-e? Miért sörözni? Mi a jó fenét bizonyít ez? Szerintem csak magad alatt vágod a fát.
Abból amiket írtál nekem úgy tűnik, hogy az égvilágon semmi nincs köztük. Szerintem hallgass inkább, mert ha ezt elmondod akkor neked annyi.
Igazából csak akkor lenne veszekedés hogyha elmondod, ha ahelyett, hogy tűrnéd, amit a fejedhez vág, visszavágnál. Szerintem teljesen jogosan akadna ki, hiszen tényleg nincs semmi köztük, ő ezt meg is mondta, de te gyerekes módon a nő "bőrébe bújva" találkozót beszéltél meg vele. Elhiszem, hogy furdalt a kíváncsiság, meg könnyebb féltékenykedni, mint bízni a másik szavában, de itt te voltál a rossz...
Most már lehetnél őszinte, és próbálhatnád jóvá tenni.
Nem támadásnak szánom, de gondolom te is hasonló véleményen vagy.
Hazudott, azt mondta a gyerekekhez megy.
Nem hiszek a ferfi-no baratsagba. Munka utan meg fel orakat krpes volt vele telfonalgatni meg chat elni.
Az oké,hogy te nem hiszel de lehet,hogy ők igen.
Az meg,hogy a csajnak adtad ki magad undorító.De te tudod.Na meg volt veszekedés emiatt.Azért mert elmenne sörözni a csajjal te megint kivágnád a cirkuszt.
Képtelen vagyok megérteni, hogy amint egyes nők ujjára gyűrű kerül, miért hiszik azt, hogy a férjük a tulajdonuk, és rá se nézhet más nőre, nem is beszélgethet más nőkkel.
Pedig én is nő vagyok, férjem is van, de soha eszembe sem jutna ilyesmiből ügyet csinálni. Kérdező, miért ne lehetne a férjednek nőnemű barátja, haverja? Miért következik ebből automatikusan, hogy megcsal? Nekem is vannak fiúbarátaim, a férjemnek is vannak barátnői, na és? Sőt, azon sem szoktam kiakadni, ha az utcán a férjem megbámul egy másik nőt. Olyan is volt, hogy még én mondtam neki, nézze meg, milyen csinos az a csaj.
Szörnyen el vannak tájolva egyes nők, aztán az ilyenek csodálkoznak leginkább, hogy nem működik a házasságuk. Senki sem akar kalitkában/börtönben élni, ezt ideje lenne már végre felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!