Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most mit tegyek, elmondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek, elmondjam vagy elmenjek?

Figyelt kérdés

Az elozmenyekrol csak annyit, hogy feltekeny voltam a ferjem egyik munkatarsara (no), sokszor veszekedtunk miatta (este sokat beszeltek telefonon vagy munka utan sorozni mentek.

A ho kozepen a ferjem azt mondta, hogy masik varosba ment dolgozni a kollegina.

Kivancsisagbol a no nevevvel keszitettem egy email cimet es irtam a ferjemnek egy mailt, hogy hogy van ...

O valaszolt, hogy jol minden oke, kerdezte hogy megerkezette e ...

Szoval itt nem alltan meg es megirtam, hogy penteken vissza jon mert valami dolga van es megihatnank egy sort.

A ferjem bele ment.

En meg mondtam, hogy csutortok-szombat elutazhatnank valahova, erro azt mondta, hogy penteken a gyerekekkel lesz (elozo hazasag) mar megigerte nekik.

Mit tegyek? Menjek el a megbeszelt helyre en? Vagy mondjam meg es veszekedes lesz megint?

2014. ápr. 29. 10:22
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Ha o is ugy viselkedne mint a kapcsolarunk elejen nem is lwtt volna semmi problema.

Csak mostanaban igy erzem magam mintha a takaritoneje, bebiszoterre, szakacsnoje lennek.

2014. ápr. 29. 12:17
 42/51 anonim ***** válasza:
Akkor beszéld meg vele és ne sírj,féltékenykedj és főleg ne játssz Miss Marple-t
2014. ápr. 29. 12:21
 43/51 A kérdező kommentje:

Gondolhatod, hogy nem ide rohantam egybol pnaszkodni es kibeszelni a sz@r eletem.

Utolso tanacstalansagomba tevedtem erre az oldalra.

Bar a kioktatas itt nagyon megy.

Hogy is nem vettem eszre, hogy ennyi tokeletes ember el itt?

Hol bujkaltok?

2014. ápr. 29. 12:24
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor most mellébeszélés, és fölösleges problémák gyártása helyett, fogalmazd meg a problémádat, mert az nem az a nőnemű barát, akiről a kérdés szól.

A Te bajod, hogy kezd tönkremenni a házasságod. Olyan életet éltek, amiben mind a ketten rosszul érzitek magatokat. A férjed elhanyagol, Te meg ezt hagyod, és mondvacsinált problémákon akadsz fent, ami által még az eredeti gondokon túl is gondja lesz veled.

Ha én így járok, annyit szoktam mondani a férjemnek, hogy rosszul érzem magam úgy ahogy élünk, változtatni kell valamin, mert ez hosszú távon nem fog működni. Ez minden konkrétum nélkül elég alap egy kiadós beszélgetéshez. Meg is szoktuk tudni beszélni a dolgokat.

2014. ápr. 29. 12:25
 45/51 anonim ***** válasza:
41%
Meg kellene írni irodalmi műben. Beteg dolog a kérdező részéről.
2014. ápr. 29. 12:27
 46/51 anonim ***** válasza:
43%
Ne hallgass ezekre:))
2014. ápr. 29. 12:35
 47/51 Andizsuzsi ***** válasza:
80%

"de semmit nem utalok jobban mint ha hazudnak nekem"

??? Mondod ezt te, aki más nevében írogat e-mailokat? Örülj neki, ha sosem fog kiderülni, és a férjed kolléganője nem tép meg vagy jelent fel.

2014. ápr. 29. 12:49
 48/51 anonim ***** válasza:
90%

Nem mennék el, nem csinálnék magamból mégnagyobb hülyét. Igazából megtehetné, hogy letagadja a beszélgetést, de nem teszi. Az megint más kérdés, hogy minden nap beszél ennyit a volt kollégájával. Ő 'hazudott', Te átverted egy kamu e-mail címmel, szóval kvittek vagytok.

Kérdezd meg tőle, miről tudnak ennyit beszélni?

A jó út mindig az egyenes. Ha igazán lenne benned tartás, meg sem írtad volna az e-mailt.

Tudod, van az a mondás: Boldogok a tudatlanok, meg a lelki szegények.. Gondolom, abba meg véletlenül se gondoltál bele, hogy ha beszélnek telefonon, vagy változik a menetrend út közben, akkor le is bukhatsz, mert a férjed majd hivatkozik az e-mail-re, a nő meg majd néz ki a fejéből, hogy mi van. Ti nem tisztelitek egymást, ez van.

2014. ápr. 29. 12:52
 49/51 anonim ***** válasza:
itt már elég komoly gondok vannak...őszintén kéne beszélgetnetek, és ne ujjal mutogass hanem kezdj hozzá te!
2014. ápr. 29. 13:27
 50/51 anonim ***** válasza:

Velem is megesett, hogy kicsit közelebb kerültünk egy kollégámmal, sokat emailoztunk, mindig a telefont bújtam, a páromnak nem tetszett, azt is megértettem volna, ha kutakodik, bár szerintem nem tette.

Én is éreztem, hogy ez így nem jó, hogy kezd a valódi, meglévő kapcsolatomra menni. Nem történt soha semmi köztünk, de szerintem már egy heves emailozás is sokszor rejthet veszélyt, általában ez picit többről szól, mint egy sima barátkozás. Persze csak az én helyzetemeől írhatok ilyen biztosan.

Én ahogy felismertem ezt, azonnal abbahagytam, és leépítettem a kapcsolatot.

2014. ápr. 29. 14:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!