Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul?
Nem csinálsz semmit rosszul, a férjeddel van a gond. Ő gondolom dolgozik, Te pedig gyereket nevelsz, háztartást vezetsz és felügyeled az építkezést. Talán valamit csinálhatna ő is. Ez jó kifogás részéről, hogy nen tud vezetni, így simán rád tolt minden feladatot.
Mondjuk azt nem értem, miért Te kocsikázol a munkásokkal. Azért fizettek, hogy megoldják. Mi is építkeztünk, 8 hónapos volt a kislányunk, mikor kezdtük. Soha nem szállítottunk senkit, mindenki megoldotta.
A párod am. mit csinál?
Mert itt csak azt olvastam, hogy te mit teszel, de ő? Vakarja?
Szomszéd felesége mindig zöldebb, ez az egyik alaptétel, másik meg, hogy nem lát bele a napodba. Oly régóta és olyan magától értetődően és rendületlenül végzed a dolgod, hogy ténykedésed természetessé vált. Az illatokat sem érezzük egy bizonyos időpont után. Amit tudsz függessz fel időlegesen, így majd megtapasztalja a működésed és a működésed közötti orbitális szakadékot.
Természetesen nem látható belül a kapcsolatotok ennyi infó után, de van valami, ami általános: ha minden jó, ha (szinte) mindent elnézünk, akkor szeretünk. Ha semmi nem jó, nem szeretünk. Van, aki korrektebb és/vagy nagyobb önismerettel rendelkezik az átlagnál és félúton megáll és közli ezt, van, aki tudat alatt, van, aki tudatosan űzi a hibáztatást és minél többet teszel, annál inkább kevés lesz. Ezt mint opció írom, de nem kizárt, hogy az első gondolattal mixelve fennforgása van ennek is.
#4, ha nincs jogsi az kifogás szerinted? Ne fárasszál már le.
Én annyit mondanék, hogy oké. rend lesz, de nem fogsz semmi csinálni az építkezésnél, az legyen az ő dolga.
De tényleg SEMMIT!
Mondjuk én nem viselném el.
Költözzön egyedül az új házba.
Mond el neki, hogy mennyi mindent csinalsz egy nap.
Az epitkezes amugy is sok feszultseggel jar, ezt az idoszakot "at kell veszelni" ugy, hogy ne tegyen kar a kapcsolatotokban.
Mamam meselte, hogy regen regen a hazasagok a haz epitesek alatt-miat ment tonkre.
Vagy mond neki, hogy vegyen ki egy ket szabad napot es tartson veled egy nap lassa mit kell csinalnod minden nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!