Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegye? Költözzek? Váljak?
A történetem a következő: A férjemmel 10 éve vagyunk együtt 8 éve élünk együtt, 2 éve vahyunk házasok és van egy 2 éves fiúnk! Eddig is voltak problémáink, de csak 1 dolog miatt, méghozzá az én szüleim! Nem tudja elfelejteni a múltat ami 8 éve történt és nem hajlandó egy asztalhoz ülni velük még a gyerek kedvéért sem! Mindig azt mondja, hogy ha elhívom őket, akkor ő haza sem jön meg hogy ha annyira megváltoztak szüleim költözzek hozzájuk! Az utóbbit sokszor mondta már! Sokszor sírok miatta és nem tudom meddig bírom! Ezen kívül más konfliktusunk nincs! Sajnos szeretem őt! És szeretném ha a szüleim is évente 2 x eljönnének hozzánk megünnepelni a gyerek szülinapját, és karácsonykor! Szerintem nem kérek sokat!
Anyósomékhoz én utálok járni, de a férjem iránti szeretetből HAVONTA 2X is elmegyek és normálisan viselkedek! Mit tegyek, teljesen tanácstalan vagyok, de ez így nem mehet tovább!
!
Akármi is az ok, szerintem ha tényleg csak ennyi a probléma, akkor emiatt nem érdemes válni.
Valahogy próbáljatok kompromisszumot kötni, ha végképp nem megy, akkor pedig azt tartsd szem előtt, hogy a férjednek nem kötelező szeretnie a szüleidet, sőt még elviselnie sem.
Téged vett el, nem pedig őket.
Persze ez ugyanúgy rád is vonatkozik, ha te sem csíped anyósékat, járjon hozzájuk a férjed egyedül. Neked nem kötelező menni.
Szerintem is fontos, hogy mi az ok, ami miatt ennyire utálja Őket.
Miért írod, hogy SAJNOS szereted Őt! Örülj neki, hogy szereted!
Egyébként ha a férjem ennyire nem bírná a szüleimet, akkor én mennék hozzájuk kettesben a gyerekkel, aztán pont.
Nem lehet az ilyen kerdeseket megvalaszolni ugy, hogy pont a lenyeget hagyod ki.
Mi tortent 8 eve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!