Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben, váljak-el (megcsalás)?
Tudom ez az ezredik ilyen kérdés,pár kérdéssel lejjeb pont ezzel a problémával válaszoltam,de érdekelne kiívülállók véleménye...Teljesen boldogan éldegéltünk a férjemmel,amig hála a facebooknak képbe nem került egy kamaszkori szereleme...Ezzel még önmagában nem is lett volna baj,ha nem örülnek meg a" kelleténél jobban" egymásnak...Aztán amikor már folyton ez a nő volt a téma,meg állandóan a fb chat előtt ült a férjem,kb fél év mulva azért elkezdett érdeklni,hogy mégis ugyan miről beszélegetnek...Az is feltünő volt,hogy már totál be volt sózva,hogy jön haza,egyáltalán nem értettem,hogy nekem most ezért miért kéne kiugrani a cipőböl örömömben...(mert amúgy külföldön dolgozik,1-2havonta jött haza egy hétre).Hát kiderült nem csak kávézgatni járnak havonta amikor a nő hazajön.....A nő persze szintén házasságban él, 2 gyerek is van no commet.Ja és azt már nem is említem,hogy 10 ével öregebb nálam,és egy szottyadt bálna(bocsánat)...És természetese a férjem volt felhábordova,hogy nyomoztam én voltam a bunkó aki még nem hallott levéltitokról,meg magánéletről(!)...Megjegyzem 8 éve voltunk együtt és előtte soha,de soha nem jutott eszembe mégcsak a telefonjához se nyúlni...:(((
Mielőtt "botrányt" csináltam,próbáltam végigondolni becsületesen,nem én vagyok-e a hibás,de semmit nem találtam.Nem vagyok elhanyagolt,a szex otthon rendben volt,nem lett belőlem a megismerkedésünkhöz képest egy bálna,se ház
isárkány,stb-stb...És amikor a férjem már lejebb adott a felháborodásából(mert turkáltam a gépében),egyszerűen nem tudott választ adni,hogy miért.Megjegyzem,ha egy 20 éves bombázóval csal meg azt még valahogy megértettem volna,de így...Még akkor is megkérdeztem,hogy valami nem volt rendben itthon,azt mondta de,minden rendben semmi gond nincs...Ö engem szeret,csakhát az emlékek,meg blablabla...Amúgy nem is értem,hogy gondolta,hogy nem derül majd ki...Vagy arra játszott,hogy amit el akarsz rejteni azt tedd ki az ablakba...?Hát úgy látszik ez se jön be midig...:)
Most égre földre esküdözik,hogy szeret,meg miböl gondolom,hogy ők komolyan gondolták,hiszen a csaj is családos,és eszébe sincs elválni,ha ott akarna hagyni akkor függgetlen nőt keres ésatöbbi...
Én 33 éves vagyok van egy 4 éves lányunk,a férjem 44,a nő 43(egy 14 meg egy 10 éves gyerekkel)...Az az igazság szeretem,de nagyon megbántott...
"Az is feltünő volt,hogy már totál be volt sózva,hogy jön haza,egyáltalán nem értettem,hogy nekem most ezért miért kéne kiugrani a cipőböl örömömben...(mert amúgy külföldön dolgozik,1-2havonta jött haza egy hétre)."
Tudod a helyedben én is pánikolnék, hogy a lóvé, amit a férjed küld veszélyben van:D Mert hát tudod, ha valaki 2 havonta látja a szeretett férjét, az bizony kiugrik az örömtől ha meglátja, vagy hazaérkezik.
No meg mint példád is mutatja a 33 év nem adott neked elég intelligenciát,és tudod a külső ebben a helyzetben semmit nem ér, lassan te is beállsz a szottyadtak közé, még van bő 7 éved, jobb ha felkészülsz:D
Szokásos történet: Igazából ő volt az igazi szerelme, akivel akkor valamiért nem jött össze. Te egy megalkuvás voltál. Aki jó ugyan, szép, satöbbi de mégsem AZ a nő. Családot alapítani megfeleltél mert már idejét érezte.
Aztán most előkerült ez a nő..
Félreértés ne essék, nem mentem fel a pasit és főleg nem védem, csak magyarázatot adtam a tettekre.
/Egyébként egy 40es nő is lehet fincsi ha jól karba van tartva, már bocs/
27/F
Hű. Attól hogy nem akarnak összekerülni még nem jelenti, hogy folytathatják amit tesznek.
Én megértem, hogy kipróbálta, és azt is, hogy téged szeret és nem hagyna el, de valahogy ez mégsincs jól.
Mindkettőtöket pedig hogy akar megtartani. Rendes választás előtt áll.
Még ne válj el.
Szépen beszélj vele és mondd, hogy régi szerelmét kipróbálta, de döntsön, mert te így nem tudsz élni, hogy tudod, hogy mással is van.
vagy
elfogadod így a helyzetet az is megoldás, de ez igen ritka, hogy valaki nyitott házasságba belemegy.
A boldog életnek meg nincs köze ahhoz, hogy valaki 2 havonta látja az urát 1 hétre. Aztán az utána lévő 8 hétben te itthon éled a világod, ő meg egyedül kint.
Ez nem boldog élet. Ez egy katasztrófa, ahol a 4 éves kölök 2 hónapban 1 hétre látja az apját élőben. Maximum pénzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!