Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben, váljak-el (megcsalás)?
Tudom ez az ezredik ilyen kérdés,pár kérdéssel lejjeb pont ezzel a problémával válaszoltam,de érdekelne kiívülállók véleménye...Teljesen boldogan éldegéltünk a férjemmel,amig hála a facebooknak képbe nem került egy kamaszkori szereleme...Ezzel még önmagában nem is lett volna baj,ha nem örülnek meg a" kelleténél jobban" egymásnak...Aztán amikor már folyton ez a nő volt a téma,meg állandóan a fb chat előtt ült a férjem,kb fél év mulva azért elkezdett érdeklni,hogy mégis ugyan miről beszélegetnek...Az is feltünő volt,hogy már totál be volt sózva,hogy jön haza,egyáltalán nem értettem,hogy nekem most ezért miért kéne kiugrani a cipőböl örömömben...(mert amúgy külföldön dolgozik,1-2havonta jött haza egy hétre).Hát kiderült nem csak kávézgatni járnak havonta amikor a nő hazajön.....A nő persze szintén házasságban él, 2 gyerek is van no commet.Ja és azt már nem is említem,hogy 10 ével öregebb nálam,és egy szottyadt bálna(bocsánat)...És természetese a férjem volt felhábordova,hogy nyomoztam én voltam a bunkó aki még nem hallott levéltitokról,meg magánéletről(!)...Megjegyzem 8 éve voltunk együtt és előtte soha,de soha nem jutott eszembe mégcsak a telefonjához se nyúlni...:(((
Mielőtt "botrányt" csináltam,próbáltam végigondolni becsületesen,nem én vagyok-e a hibás,de semmit nem találtam.Nem vagyok elhanyagolt,a szex otthon rendben volt,nem lett belőlem a megismerkedésünkhöz képest egy bálna,se ház
isárkány,stb-stb...És amikor a férjem már lejebb adott a felháborodásából(mert turkáltam a gépében),egyszerűen nem tudott választ adni,hogy miért.Megjegyzem,ha egy 20 éves bombázóval csal meg azt még valahogy megértettem volna,de így...Még akkor is megkérdeztem,hogy valami nem volt rendben itthon,azt mondta de,minden rendben semmi gond nincs...Ö engem szeret,csakhát az emlékek,meg blablabla...Amúgy nem is értem,hogy gondolta,hogy nem derül majd ki...Vagy arra játszott,hogy amit el akarsz rejteni azt tedd ki az ablakba...?Hát úgy látszik ez se jön be midig...:)
Most égre földre esküdözik,hogy szeret,meg miböl gondolom,hogy ők komolyan gondolták,hiszen a csaj is családos,és eszébe sincs elválni,ha ott akarna hagyni akkor függgetlen nőt keres ésatöbbi...
Én 33 éves vagyok van egy 4 éves lányunk,a férjem 44,a nő 43(egy 14 meg egy 10 éves gyerekkel)...Az az igazság szeretem,de nagyon megbántott...
Na mostmár azon se lepődök meg ha mindjárt azzal jön valaki,hogy biztos egy frigid "deszka" vagyok és szegény férjemet én kergettem a másik nő karjaiba...
Amúgy nem tudom mit szolna a férjem,ha én élesztgetném a szerelmet valamelyik exemmel,merthát az a pasi a sörhasa ellenére maga volt az erotika...:D
Én a helyedben a kövekezőket tenném:Megmodanám a férjemnek,hogy döntse el én,és a saját kislánya, vagy a másik nő és annak az idegen pujái.Ha mellettem dönt akkor viszont minden kapcsolatot megszakít ezzel a nővel(értds,előttem letiltja a fb-ról,kitörli a telefonból,stb,stb).Ha később akárcsak egyszer is rájövök,hogy megpróbál átverni(csinál kamu fb profilt,más néven írja be a nőcit a telefonba,stb),akkor azonnak kérdés nélkül beadom a válópert.Mindezeket a nővel is közölném,sőt még azt is hozzátenném,ha folytatják a románcot,akkor tudatni fogom a férjével,hogy mit művel a háta mögött.
Persze ez nem garancia arra,hogy tényleg nem fog a dolog tovább folyni titokban,de akkor előbb-utóbb úgyis lebuknak(megint).De szerintem ilyen feltételek mellett a nőnek nemigen fogja megérni a dolog a kockázatot.
Így jár az aki lenézi a másik nőt és nem lát benne potenciális konkurenciát: csak mert öregebb, és a te véleményed szerint szottyadt bálna.
A férjednek valamiért mégis ő kellett, és ezért feladta a hűségét is, és kockára tette a házasságotokat is, hisz megcsalt.
Hát ezek szerint olyan értékei vannak annak a nőnek, amik neked nincsenek...És ezzel nem a pasit és nem a csajt védem, hanem nagyon ellenszenves a lekezelő, lenéző stílus, ahogy egy másik emberről írsz. (a másik nőről)
Amúgy, én válnék ha ilyen helyzetbe kerülnék. De persze te döntöd el hogy kit tűrsz meg magad mellett.
Hát,roppant édekes és tanulságos ez kérdés...Ha valakit egy fiatal bombázóval csalnak meg akkor mindjárt mindenki habzó szájjal követeli a "gaz férj kitépett szivét",a szerető meg rögtön egy szemét kis ribi akin nem szégyell rászálni családos emberre,stb...
Most,hogy kivételesen fordított a helyzet,a kérdezők nagy rész a szeretővel kezd szmipatizálni...Csakazért mert idősebb és kövérebb?Szóval akkor mindig a "csúnyább" a szimpatikusabb?Vagymert a válaszolók ebben valamiféle önigazolást látnak,hogy naugye van esélyem egy fiatalabb (a mai társadalmi konvenciók szerint) jobb nővel szemben is?
Mint írtam is,más kérdéseknél a feleségek,már habzó szájjal lo...zzák,meg k...-ák a szeretőt,a válaszolók meg bőszen bólogatnak,hogy télegeg milyen undorító az a szőke kis...Szerintem attól mert a jelen esetben a szerető teltkarcsú,meg 40+,még ugyanolyan r...-mint egy 25 éves szőke nagymellű.Amúgy az a nő is csalja a férjét!Úgy mellesleg ez nem zavar senkit?Vagy a kövér 40-eseknek mindet szabad?Ha ez így van akkor én is rágyúrok chipsel,meg csokival,hogy hízzak gyorsan 20 kilót,az öregedés meg majd úgyis jön magától :D
Senki nem mondta hogy helyes a megcsalás. Én csak annyit írtam, hogy mindentől elvonatkoztatva, elég gusztustalan stílusban ír a kérdező a másik nőről. Lenéző, lekezeli a másik embert. Ha az életben is ilyen, nem csodálom hogy a férje másik nő után nézett...
Egyébként én személy szerint azt gondolom, hogy soha nem a 3. személyt kell okolni, és szidalmazni, hanem téged kérdező, mivel te voltál ebben a kapcsolatban, te tudod milyen volt a házasságotok, és a férjed, mivel ő volt az aki hűtlen volt hozzád.
33-as
Hát igen az előző mod valamit.Ezek szerint csak az,hogy közölöm a tényeket,hogy idősebb és kövérebb(jó elismerem lehet,hogy a bálna kicsit erős),az ellenszenves,lekezelő,stb...r..ozni,l...ozni,k..ni,mit mások hasonló kérdésekben szoktak az nem az...Nem godoltam volna,hogy ma nagyobb sértés az,hogy valakire azt modod,hogy kövér,mit az,hogy r...c.
Egyébként tuti,ha elferdítem a sztorit és előadom a szokásos "asszony-sirámot",hogy dolgozom,gyereket nevelek,és eközben már lestrapálódtam és már nem vagyok olyan mit 18 évesen,de a férjem ezt nem értékeli,és beújított egy fiatal kolleginát,mert a szemét férfiakat csak a feszes mell érdekli akkor mindenki engem sajnálna...
Megáll az eszem...
Aha...Szóval én vagyok a hibás,meg a másik nő férje...
Ha meg a férjemnek nem tetszett itthon valami(bár mit az elején megírtam én úgy érzem minden redben volt),akkor van szája és meg lehetett volna beszéln talán nem?Nem egy másik(ráadásul szintén családos) nőhöz rohanni...
Ezt én sem értem, gyakorlatilag a férj "fel lett mentve" a kérdező a hibás, mert..
Ugyan ki tud jó szemmel nézni a férje szeretőjére? Könnyű annak ítélkezni, aki még nem élte át ezt..
Egyébként sokkal könnyebb egy harmadik gyakorlatilag idegen emberre haragudni és okolni, mint arra az emberre akit szeretünk. Ez egy teljesen normális pszichológiai folyamat, aki volt ebben az tudja.. majd pár hónap vagy év múlva tud a kérdező más szemmel is nézni az ellenségre.
Kérdező! Történt valami azóta? Beszélgettél a férjeddel vagy őrlődsz még?
Beszélek ma a férjemmel,valami olyasmire jutottam én is amit a 32-es kérdező javasolt.
Amúgy abban biztos vagyok,hogy a nőnek "örökbe" nem kell...Ő meg igencsak rosszul járna egy vállás esetén,ugyanis a lakás az enyém(örököltem a Nagyimtól),és én keresek perpill többet...
Most jöhetnek a kövek,hogy visszaélek azzal,hogy én vagyok jobb anyagi helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!