Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben, váljak-el (megcsalás)?
Tudom ez az ezredik ilyen kérdés,pár kérdéssel lejjeb pont ezzel a problémával válaszoltam,de érdekelne kiívülállók véleménye...Teljesen boldogan éldegéltünk a férjemmel,amig hála a facebooknak képbe nem került egy kamaszkori szereleme...Ezzel még önmagában nem is lett volna baj,ha nem örülnek meg a" kelleténél jobban" egymásnak...Aztán amikor már folyton ez a nő volt a téma,meg állandóan a fb chat előtt ült a férjem,kb fél év mulva azért elkezdett érdeklni,hogy mégis ugyan miről beszélegetnek...Az is feltünő volt,hogy már totál be volt sózva,hogy jön haza,egyáltalán nem értettem,hogy nekem most ezért miért kéne kiugrani a cipőböl örömömben...(mert amúgy külföldön dolgozik,1-2havonta jött haza egy hétre).Hát kiderült nem csak kávézgatni járnak havonta amikor a nő hazajön.....A nő persze szintén házasságban él, 2 gyerek is van no commet.Ja és azt már nem is említem,hogy 10 ével öregebb nálam,és egy szottyadt bálna(bocsánat)...És természetese a férjem volt felhábordova,hogy nyomoztam én voltam a bunkó aki még nem hallott levéltitokról,meg magánéletről(!)...Megjegyzem 8 éve voltunk együtt és előtte soha,de soha nem jutott eszembe mégcsak a telefonjához se nyúlni...:(((
Mielőtt "botrányt" csináltam,próbáltam végigondolni becsületesen,nem én vagyok-e a hibás,de semmit nem találtam.Nem vagyok elhanyagolt,a szex otthon rendben volt,nem lett belőlem a megismerkedésünkhöz képest egy bálna,se ház
isárkány,stb-stb...És amikor a férjem már lejebb adott a felháborodásából(mert turkáltam a gépében),egyszerűen nem tudott választ adni,hogy miért.Megjegyzem,ha egy 20 éves bombázóval csal meg azt még valahogy megértettem volna,de így...Még akkor is megkérdeztem,hogy valami nem volt rendben itthon,azt mondta de,minden rendben semmi gond nincs...Ö engem szeret,csakhát az emlékek,meg blablabla...Amúgy nem is értem,hogy gondolta,hogy nem derül majd ki...Vagy arra játszott,hogy amit el akarsz rejteni azt tedd ki az ablakba...?Hát úgy látszik ez se jön be midig...:)
Most égre földre esküdözik,hogy szeret,meg miböl gondolom,hogy ők komolyan gondolták,hiszen a csaj is családos,és eszébe sincs elválni,ha ott akarna hagyni akkor függgetlen nőt keres ésatöbbi...
Én 33 éves vagyok van egy 4 éves lányunk,a férjem 44,a nő 43(egy 14 meg egy 10 éves gyerekkel)...Az az igazság szeretem,de nagyon megbántott...
Aha...Szóval kövérebb és idősebb nővel bátran megcsalhatom az asszonyt,az nem bűn...Jó tudni...Csakhogy én nem vagyok akkora tapló,mint a kérdező férje hogy a csinos,magára igényes feleségem szembeköpjem ilyesmivel...Gyakoraltilag azt üzenve neki,hogy leszarom,hogy erölködsz,hogy jól nézél ki.Ez kb olyan mintha főz valakinek a felesége fél napos melóval egy extra ünnapi kaját a másik meg feláll,és közli,hogy bocs,de én inkább elmegyek a Mekibe...
Amúgy jó leírta itt valaki,a válaszolók nagy része nyilván nem túlelőnyös adottsággal rendelkző hölgy aki most dörzsöli a tenyerét,hogy pofára esett a csinosabb és fiatalabb társa...Ilyenkor persze mindjárt nem bűn a megcsalás...
Hát megáll az eszem...!Még a kérdező a hibás.Magyarázza már meg valaki nekem miért is..?!?!
És igenis szerintem a férjed nője egy undorító vén k(u)rva..Hozzámegy egy majdnem apja korabeli pasihoz a pénézért,rommá csalja,és még belerondít mások házasságába.Fúj!
Ezt védiktek??? Jézusom...Ne légy nyuszi kérdező,köpd be a vénasszonyt a férjél,b(a)ssza csak ki a házból!Megérdemli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!