Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek a helyemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben, váljak-el (megcsalás)?

Figyelt kérdés

Tudom ez az ezredik ilyen kérdés,pár kérdéssel lejjeb pont ezzel a problémával válaszoltam,de érdekelne kiívülállók véleménye...Teljesen boldogan éldegéltünk a férjemmel,amig hála a facebooknak képbe nem került egy kamaszkori szereleme...Ezzel még önmagában nem is lett volna baj,ha nem örülnek meg a" kelleténél jobban" egymásnak...Aztán amikor már folyton ez a nő volt a téma,meg állandóan a fb chat előtt ült a férjem,kb fél év mulva azért elkezdett érdeklni,hogy mégis ugyan miről beszélegetnek...Az is feltünő volt,hogy már totál be volt sózva,hogy jön haza,egyáltalán nem értettem,hogy nekem most ezért miért kéne kiugrani a cipőböl örömömben...(mert amúgy külföldön dolgozik,1-2havonta jött haza egy hétre).Hát kiderült nem csak kávézgatni járnak havonta amikor a nő hazajön.....A nő persze szintén házasságban él, 2 gyerek is van no commet.Ja és azt már nem is említem,hogy 10 ével öregebb nálam,és egy szottyadt bálna(bocsánat)...És természetese a férjem volt felhábordova,hogy nyomoztam én voltam a bunkó aki még nem hallott levéltitokról,meg magánéletről(!)...Megjegyzem 8 éve voltunk együtt és előtte soha,de soha nem jutott eszembe mégcsak a telefonjához se nyúlni...:(((

Mielőtt "botrányt" csináltam,próbáltam végigondolni becsületesen,nem én vagyok-e a hibás,de semmit nem találtam.Nem vagyok elhanyagolt,a szex otthon rendben volt,nem lett belőlem a megismerkedésünkhöz képest egy bálna,se ház

isárkány,stb-stb...És amikor a férjem már lejebb adott a felháborodásából(mert turkáltam a gépében),egyszerűen nem tudott választ adni,hogy miért.Megjegyzem,ha egy 20 éves bombázóval csal meg azt még valahogy megértettem volna,de így...Még akkor is megkérdeztem,hogy valami nem volt rendben itthon,azt mondta de,minden rendben semmi gond nincs...Ö engem szeret,csakhát az emlékek,meg blablabla...Amúgy nem is értem,hogy gondolta,hogy nem derül majd ki...Vagy arra játszott,hogy amit el akarsz rejteni azt tedd ki az ablakba...?Hát úgy látszik ez se jön be midig...:)

Most égre földre esküdözik,hogy szeret,meg miböl gondolom,hogy ők komolyan gondolták,hiszen a csaj is családos,és eszébe sincs elválni,ha ott akarna hagyni akkor függgetlen nőt keres ésatöbbi...

Én 33 éves vagyok van egy 4 éves lányunk,a férjem 44,a nő 43(egy 14 meg egy 10 éves gyerekkel)...Az az igazság szeretem,de nagyon megbántott...

2014. ápr. 15. 22:47
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
80%

Nehéz ügy....írtad, hogy szereted.

Nem találkoztam még ilyen toleráns nyitott látókörű emberrel.Ez pozitív.

Elképzeltem, ahogy nyomja a dumáját..így meg úgy..., annyira tipikus, ezt undorítónak találom.

Egy minden rendben kapcsolatban, gyerekkel több önfegyelmet kéne parancsolnia magának.Nagy baromságot csinált.

2014. ápr. 15. 23:41
 12/44 anonim ***** válasza:
2%
Egyre jobban kamuzol:DD
2014. ápr. 15. 23:45
 13/44 A kérdező kommentje:

11-es.

Az az igazság én úgy vagyok vele,ahogy az első válaszoló is írta,hogy nem minden a szex,meg mindenki csinálhat marhaságot,de nyitott házasságot nem szeretnék...

Azt hiszem azt fogom modani a férjemnek,hogy csak akkor tudom vele elképzelni az éetemet a továbbiakban,ha a jövőben minden kapcsolatot megszakít ezzel a nővel...Amúgy az a"szép" az egészben,hogy a nő még volt is itt fenn nálunk párszor eleinte,aztán valahogy az is gyanus lett,hogy aztán már mindig csak kettesben akartak találkozni...

2014. ápr. 15. 23:51
 14/44 A kérdező kommentje:
12-es ha ilyen marhára tudod,áruld már el,hogy miért vagy te olyan marha biztos benne,hogy kamuzok,érdekelnének a támadhatatlan érveid :D :D
2014. ápr. 15. 23:53
 15/44 A kérdező kommentje:

3-a! Kb 25 évvel ezelőtt jártak nagyjából egy évig...Nem úgy tűnik,egy ez lett volna a hűdenagy szerelem(persze senki lelkivilágába nem látok bele).Ennyi idő alatt bőven lett volna szerintem alkalom újrakezdeni,ha mégis kiderül,hogy őket egymásnak teremtette a Jóisten,még mielőtt midketten megházasodnak...Kb 1 évvel ezelőttig azt se tudták él-e vagy hal-e a másik...De ha mégis kiderül,hogy ez a mident elsöprő nagy szerelem akkor még mindig nosza,el lehet váni...Ja,hogy a nőnek nem annyira kéne már így a férjem egy magyar átlagfizuval plusz a gyerekkel(miközben kinn olaszban családi házuk meg mindenük van,a férjének jól menő vállakozása),de szerintem az én férjemnek se kéne a csaj a 2 gyerekkel...Akkor hol is itt nagy szerelem...?

Ja amúgy meg tudom vannak jó karban lévő 40-esek de ez egyáltalán nem az a kategória....Én nagyon remélem,hogy nem fogok pl hízni 40 éves koromig még vagy 35 kg-ot.Kb ennyivel több nálam a hölgyemény :).

2014. ápr. 16. 00:17
 16/44 anonim ***** válasza:
93%

Szovegertes 1-es eleg sokaknak. Eleg egyertelmu volt ki dolgozik kulfoldon.

En nem biztos, hogy meg tudnek bocsatani. Lehet azt mondanam, hogy lepjunk tul rajta, de mindig bennem motoszkalna, hogy megcsalt.

2014. ápr. 16. 00:20
 17/44 anonim ***** válasza:
97%

Utolso, igen vettem észre,itt sok esetben csak az a lényeg,hogy kb(!) elolvassuk a kérdést,aztán egy kiragadott mondat alapján hajrá csépeljük a kérdezőt!Nekem is egyértelmű volt,hogy a szerető külföldi...

Kedves kérdező,én nem hiszem,hogy ilyen higgadtan tudnám kezelni a dologt.

Én nem biztos,hogy együttmaradnék vele,főleg mivel nem egyszeri dolog volt,hanem rendszeres...Attól meg aztán főleg kiakadnék,ha egy nálam öregebb,dagadtabb nővel csal meg,tuti a béka feneke alá kerülne az önbizalmam(hogy még ez is jobb nálam...).

Amúgy bocsánat a kifejezésért,de ez a nő egy r...c.Szinte teljesen biztos vagyok benne,hogy nem a te férjed az első akivel csalja az idős pénzes férjét.Felteszem,vége lett az előző hasonló khmm... kapcsolatának,aztán elkezdettt vadászni a fb-on,újabb dugipasi utánn,és ilyenkor rég elfelejtett exetket a legegyszerűbb előrángatni,aztán meg előadni neki,hogy azóta se tudta elfelejteni,meg ő volt az igazi,stb,stb....Arra meg,főleg no comment,hogy képes volt felmenni,hozzátok és ott jópofizni,és ehhez még a férjed is asszisztál-jol sejted biztos azért,hogy így ne legyenek gyanusak,meg akkor már modhatja otthon nyugodtan a férjed is,hogy ja jött haza "Mancika",és akkor simán mehet vele találkozgatni.Hát nem tudom,elég hányinger egy sztori...Én hamár meg is bocsájtanék biztos nem adnám olyan könnyen.De ha az én férjem te enné ezt valószinúbb,hogy kidobnám mint macskát...Sőt még azon is elgondolkodnék,hogy felvilágosítom a nő férjét miket is csinál itthon az asszony szülőlátogatás címszó alatt....Mert ő tojik rá,ha a ti házasságotok tönkremegy az övé nincs veszélyben,nem hiszem,hogy a párnába fog sírni a férjed utánn,hanem elkezdi keresni a következő kandúrt...

2014. ápr. 16. 08:17
 18/44 anonim ***** válasza:
23%

Akarmennyi kilo a holgy a ferjed ot szereti tudod a szeretet nem kulso kerdese hanem kisugarzas.az is lehet az agyban 100x jobb mint te

Ne nezzd le az ellenseget.

Egy regi tuz siman ujra loboghat foleg ha a hazassag kitaposott es ures hetkoznapi mamor.

Ket lehetoseg van

Megvarod mig elmulik

Kidobod a fenebe hiszen nyiltan csal

Kozben legy kedves vele

2014. ápr. 16. 08:35
 19/44 anonim ***** válasza:
88%

Én a helyedben mérlegelném a pozitív és negatív dolgokat a házasságomban. Befolyásolná a döntésemet, hogyan bánik a gyerekkel, mennyire lehet rá számítani stb.

Elég kiábrándító a férfinép ami a hűséget illeti.

Viszont elvárnám, hogy minden kapcsolatot megszakítson ezzel a nővel ha nem teszi, akkor elválnék.

2014. ápr. 16. 09:06
 20/44 anonim ***** válasza:
69%

1. A 3-asnak igaza lehet. Mert előtted sem titkolta az izgatottságát, az imádatát a nővel szemben, sőt, még azt is elvárta volna, hogy örülj, hogy hazajön. Ezzel olyan szinten megalázott, hogy én emiatt nem maradnék vele. Simán megcsalhatott volna úgy, hogy sosem jössz rá, de erre sem vette igazán a fáradságot. Akkor mennyire tisztel és szeret ő téged?

2. A szerelem és a körülmények két külön dolog. Attól még, hogy a nő egy bálna és tisztában vannak vele, hogy nem működne az együtt élés, attól még tombolhat köztük a szerelem. Sőt, ugye amit nem kaphat meg az ember, az után még jobban kapálózik. Tehát azzal, hogy megtiltod a további kapcsolatukat, egy tiltott gyümölcsöt adsz a férjednek, akivel milyen izgalmas lesz titokban, lopva, bújva nyálas és vágyakozó beszélgetéseket folytatni.

3. Az esküdözése annak szól, hogy nem akarja a biztos családi hátteret elveszíteni, és nem akar ő az elhagyott fél lenni. Ha tényleg szeretne, akkor most szépen befogná a száját és bizonyítaná. Tehát ez nem szeretet, hanem félelem.

2014. ápr. 16. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!