Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben, váljak-el (megcsalás)?
Tudom ez az ezredik ilyen kérdés,pár kérdéssel lejjeb pont ezzel a problémával válaszoltam,de érdekelne kiívülállók véleménye...Teljesen boldogan éldegéltünk a férjemmel,amig hála a facebooknak képbe nem került egy kamaszkori szereleme...Ezzel még önmagában nem is lett volna baj,ha nem örülnek meg a" kelleténél jobban" egymásnak...Aztán amikor már folyton ez a nő volt a téma,meg állandóan a fb chat előtt ült a férjem,kb fél év mulva azért elkezdett érdeklni,hogy mégis ugyan miről beszélegetnek...Az is feltünő volt,hogy már totál be volt sózva,hogy jön haza,egyáltalán nem értettem,hogy nekem most ezért miért kéne kiugrani a cipőböl örömömben...(mert amúgy külföldön dolgozik,1-2havonta jött haza egy hétre).Hát kiderült nem csak kávézgatni járnak havonta amikor a nő hazajön.....A nő persze szintén házasságban él, 2 gyerek is van no commet.Ja és azt már nem is említem,hogy 10 ével öregebb nálam,és egy szottyadt bálna(bocsánat)...És természetese a férjem volt felhábordova,hogy nyomoztam én voltam a bunkó aki még nem hallott levéltitokról,meg magánéletről(!)...Megjegyzem 8 éve voltunk együtt és előtte soha,de soha nem jutott eszembe mégcsak a telefonjához se nyúlni...:(((
Mielőtt "botrányt" csináltam,próbáltam végigondolni becsületesen,nem én vagyok-e a hibás,de semmit nem találtam.Nem vagyok elhanyagolt,a szex otthon rendben volt,nem lett belőlem a megismerkedésünkhöz képest egy bálna,se ház
isárkány,stb-stb...És amikor a férjem már lejebb adott a felháborodásából(mert turkáltam a gépében),egyszerűen nem tudott választ adni,hogy miért.Megjegyzem,ha egy 20 éves bombázóval csal meg azt még valahogy megértettem volna,de így...Még akkor is megkérdeztem,hogy valami nem volt rendben itthon,azt mondta de,minden rendben semmi gond nincs...Ö engem szeret,csakhát az emlékek,meg blablabla...Amúgy nem is értem,hogy gondolta,hogy nem derül majd ki...Vagy arra játszott,hogy amit el akarsz rejteni azt tedd ki az ablakba...?Hát úgy látszik ez se jön be midig...:)
Most égre földre esküdözik,hogy szeret,meg miböl gondolom,hogy ők komolyan gondolták,hiszen a csaj is családos,és eszébe sincs elválni,ha ott akarna hagyni akkor függgetlen nőt keres ésatöbbi...
Én 33 éves vagyok van egy 4 éves lányunk,a férjem 44,a nő 43(egy 14 meg egy 10 éves gyerekkel)...Az az igazság szeretem,de nagyon megbántott...
"Az is feltünő volt,hogy már totál be volt sózva,hogy jön haza,egyáltalán nem értettem,hogy nekem most ezért miért kéne kiugrani a cipőböl örömömben..."
Hát ezért keresett máshol örömöt, mert a saját feleségét hidegen hagyja, ha hazajön... Nem mentem a férjed, de a te hozzáállásodtól felszaladt a szemöldököm. Pár év házasság után ha neked bőven elég a kéthavonta találkozás, és még csak nem is ugrasz ki a bőrödből, ott valami nem stimmel.
Egyébként megcsalni nem bombázókkal szoktak, hanem érző emberekkel. A megcsalós történetekben a megcsalt fél mindig fiatalabb és szebb a saját bevallása szerint. Mégis van valami, ami miatt nem elég a külalak tökélye, látod...
"Ja amúgy meg tudom vannak jó karban lévő 40-esek de ez egyáltalán nem az a kategória....Én nagyon remélem,hogy nem fogok pl hízni 40 éves koromig még vagy 35 kg-ot.Kb ennyivel több nálam a hölgyemény :)."
Fikázhatod a hölgyet, mégiscsak VAN BENNE VALAMI, ami megfogta a férjed. Térj már észhez! Nézz magadba!
Érdekes, én rögtön értettem, hogy a nő dolgozik külföldön.
Ha igaz a történet, akkor a következő jön le belőle nekem:
- felszínes gondolkodású vagy, nem látsz a dolgok mélyére. Ezt abból gondolom, hogy lenézed azt aki kövérebb és idősebb mint te, a szépségben és fiatalságban tudod csak elképzelni a ,,kívánatosságot". Talán a férjed esetében sem láttál a külseje alá.
- egy régi szerelemért csak egy ostoba ember kockáztatja a házasságát. Értelmes ember tudja, hogy a régmúlt idők elmúltak, a régi ismerős már nem az, aki akkor volt.
- érdemes elgondolkodni, hogy a férjed miért is esküdözik most, hogy téged szeret? Talán mert a régi asszonynak eszében sincs válni, és a férjed nem akar két szék közül a pad alá esni? Vagy a nő férje semmit nem tud a dologról, és a férjed őt szeretné megvédeni a botránytól?
Én általában azt szoktam javasolni egy megcsalás esetén, hogy ne váljanak el. De így, hogy egy régi nő miatt, ráadásul huzamosabb ideig, ráadásul még te vagy a hunyó a kutakodás miatt....hát gondold át alaposan. lehet érdemes lenne elmenni valami párterápiára ahol kiderülhetnek dolgok. Persze a gyerek érdekeit is nézned kell, nem csak a tiédet.
"kinn olaszban családi házuk meg mindenük van,a férjének jól menő vállakozása"
Azért valamit csak tudhat ez a csaj!!!
Öregebb is nálad, kövérebb is nálad, mégis ő kell a pasasoknak valamiért.
Képzeld el, hogy akkor mennyi esélyed lenne vele szemben, ha még fiatalabb és vékonyabb is lenne mint te...
Hát azért valakit akivel az ember 19 éves korában alig 1 évig járt szerintem kicsit túlzás "régi asszonynak" nevezni...
Amúgy meg nem lenézem,meg semmi gondom a telkarcsú,hölgyekkel,csak épp most teljesen úgy érzem,hogy feleslegesen figyletem/figyelek oda magamra,ha a férjemnek ez is jó...Bár megyjegyzem,amikor rám feljött pár kg szülés utánn(akkor voltam kemény 50kg) akkor már nekem huzigálta az orrát...Erre megcsal egy 80 kg-os nővel...Modja már meg nekem valaki ebben hol a logika...?!?!
Logika
Tesuly nem mond semmit a no valoszinuleg tiszta erotika
Basszus ezt nem hiszem el...Most komolyan azzal kell itt traktálni a kérdzőt,hogy az a nő biztos mennyivel jobb nála(még akár 100kg-os-an is).Amúgy meg nem ezen kéne lovagolni,hanem,hogy megcsalta a pasi a feleségét(aki a gyerekének az anyja)...Ez nem gáz?Szerintem még akkor is az,ha Scharlett Johanssonal teszi(bár akkor talán én is hamarbb megérteném,hogy elcsábul esetleg 1x-a rendszereset viszont már úgy sem valószinű,hogy toerálnám...Szegény szerintem pont a maradék önbizalmát próbálja összekaparni,azért bizonygatja,hogy ő mindent elkövetett,hogy jól nézzen ki,meghogy rendbe legyen a házasság...Ti meg kb azt sugaljátok,hogy nyugodtan ásd el magad mert az a nő tuti,hogy 100X jobb nálad...Milyen világban élünk,te jó ég...:(
Amúgy ha annyival jobb az a nő,meg úgy odavannak egymásért,akkor hajrá váljon el midkettő,és "ragadjanak össze"...Már bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!