Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Váljak vagy maradjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak vagy maradjak?

Figyelt kérdés
25 éve vagyunk házasok, a feleségem állandóan azzal jön, hogy nem szeretem. Én szeretem, de úgy érzem, megmérgezi az életünket, ahogy állandóan valami rosszat talál, mindig van valami baja. Néha csak magamban szeretnék lenni, úgy érzem, megfojt a szeretetével. Gondoltam a válásra, de sajnálom a gyerekeket, és az otthonomat. Ti mit tennétek?

2014. márc. 16. 11:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk elsőnek beszélnék a helyedben a nejeddel, hogy miért is érez így.

A nőknél ilyenkor sokszor nem valóban a "szeretet/szerelem" hiánya a probléma, hanem annak kimutatásának a hiánya. Értsd intimitás, jó beszélgetések, programok kettesben, kimozdulás...? Ezzel hogy álltok?

2014. márc. 16. 11:14
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Fontosak az érintések hozzábújások. Néha apró ajándék. Beszélgetés. Gondold át az utóbbi időben nem változtál-e? Beszéljétek meg.
2014. márc. 16. 11:19
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk ez meg pont fordítva van! A férjem anno nem foglalkozott velem annyit mint mostanában! Nekem meg már jól jönni egy kis magány. De ezért elválni nem érdemes!
2014. márc. 16. 11:20
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen, megváltoztam, van saját életem, utam. Kéthetente hétvégéken eljárok , tanulok, új emberekkel ismerkedem. Hiába mondom neki, csináljon valamit magával, semmi, csak engem nyaggat. Pedig szervezünk közös programokat is. Úgy érzem, semmi sem jó neki.
2014. márc. 16. 11:22
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Írd le légyszi, hogy te milyen gyakran jársz el a 2 hetente hétvége mellett, illetve milyen gyakran szerveztek közös programokat. Illetve ő miért nem jár el veled együtt az új barátaiddal, ismerőseiddel pl.? Neki nincsenek hobbijai?
2014. márc. 16. 11:26
 6/15 A kérdező kommentje:
A maradék két hétvégén együtt vagyunk, persze, a ház körüli dolgokat akkor kell megcsinálni nekem is. Három havonta elmegyünk hosszú hétvégére. Neki nincs hobbija, azt mondja, a család neki a legfontosabb.
2014. márc. 16. 11:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem igazán érted szerintem, mire kérdeztünk rá többen is. Az egy dolog, hogy együtt vagytok, de mennyi időt töltötök tényleg tartalmasan, aktívan együtt, és nem csak a kanapén egymás mellett heverve, tv-t bámulva? Ez lenne a fontos.
2014. márc. 16. 11:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a feleséged változókorban van? Ugyanis ilyenkor sokkal több törõdésre lenne gondolom szüksége, és lehet olyasmi is fennállhat, hogy attól fél egyszer elhagyod.
2014. márc. 16. 11:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Szerintem meg össze kellene szedje magát, én mindig elmegyek, ha hív valahová, vagy szervez valamit. Én csak nyugalmat szeretnék.
2014. márc. 16. 11:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Te hogyan érzed szereted-e a feleségedet vagy nem?Ha ugy érzi, hogy nem szereted,annak oka van.Vagy te is, mint sok veled egy idõs férfi vissza akarsz bujni a 20 éves koru bõrödbe?
2014. márc. 16. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!