Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak vagy maradjak?
Figyelt kérdés
25 éve vagyunk házasok, a feleségem állandóan azzal jön, hogy nem szeretem. Én szeretem, de úgy érzem, megmérgezi az életünket, ahogy állandóan valami rosszat talál, mindig van valami baja. Néha csak magamban szeretnék lenni, úgy érzem, megfojt a szeretetével. Gondoltam a válásra, de sajnálom a gyerekeket, és az otthonomat. Ti mit tennétek?2014. márc. 16. 11:08
11/15 anonim válasza:
Nekem a modorodból tényleg az jön le, hogy nem igazán szereted őt. Zavar téged a viselkedése, ragaszkodása, nem szívesen töltesz vele időt, de a barátaiddal, ismerőseiddel annál inkább. Hidd el, ő is érzi ezt. Ha vele vagy, akkor is azzal nyaggatod, hogy húzzon már el valamerre és csináljon valami mást, mert téged zavar, hogy ott van.
12/15 anonim válasza:
Maradj. Ismerős érzés. Nálunk is ez van. Vannak közös programok, de semmi nem elég. Sehová nem képes elmenni önállóan, ha megyek, mindig velem jönne.
Ha megyek valahová, nagyon rosszkedvű, meg hirtelen minden baja lesz, vagy épp akkor támad beszélgethetnékje :D.
Ettől még maradj, ha szereted. Csak fogadd el hogy ő így működik, te meg máshogy.
Viszont, ha a váláson jár az eszed, akkor itt a szeretettel is gond lehet.
Válaszolnál egy kérdésemre? Tudnál nélküle, egyedül vagy mással élni?
Ha a válasz igen, akkor nem az ő viselkedésével van a gond, hanem a te érzéseiddel.
13/15 anonim válasza:
Én arra tudok gondolni, hogy már nem nagyon maradt társasága, mert pl. a kapcsolatai a gyerek/gyerekek miatt leépültek, te viszont még mindig ugyanúgy bárkivel barátkozhatsz, mert egy férfit nyilván nem köt le annyira a családja. Szerintem elkezdhetnél dolgozni a probléma megoldásán, ha szereted. Ha pedig nem, akkor meg már nincs is miről beszélni, engedd, hogy találjon egy olyan társat, akinek nem teher.
14/15 anonim válasza:
Nekem is az jön le a stilusbol, hogy nem szereted ugy a feleséged, ahogy kellene. Ha igy van, hagyd e, hadd talàljon olyan férfit, aki megbecsüli, ha viszont tényleg szereted, vàltozz!
15/15 anonim válasza:
Ha úgy fogalmazol van saját életed akkor baj van nem szereted és ő ezt jól érzi. Egy házasságban legyen meg mindkét fél egészséges szabadsága, de ha valaki úgy fogalmaz ennek kapcsán, hogy saját út, akkor elgondolkodnék én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!