Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak el, vagy mi legyen?!? SOS
A férjem beadta a válókeresetet, mert szerinte visszafogtam a fejlődését, demotiváltam a problémáimmal (megosztottam velük és támogatást vártam a férjemtől), miattam lustult el, rájött, h nem szeretett.
De visszalépett, mert amikor kezdett elveszíteni rájött, hogy mégis szeret, nem tud nélkülem élni, de mindketten változtassunk. Ennek fél éve. És az van, hogy én mindenen változtattam, amit ő kért, ő meg semmit. Sokat dolgozik, ha hazajön, alszik, nem csinálunk semmit. Megd.g és aztán alszik. Vagy hajnalokig dolgozik.
Kértem, hogy ne vállaljon el mindig mindent, de nem. Komolyan, heti két délutánt töltünk együtt! O.o Múlt héten veszekedtünk. Kibuktam, h válni akarok, mert ez így nem mehet tovább. Gyereket akarok, de ennyi erővel olyan lenne, mintha én nevelném őket egyedül.
Ő meg erre: Úgysem válsz el, futsz utánam, mint egy kutya. O.o Berugtam, nem jöttem haza egy napig, majd jól leoltottam. Soha nem volt képes kommunikálni, de tőlem mindig elvárja. Mondta, h gondolkozott, hogy nem én demotiváltam, hanem a munkahelyi stressz, csak rámkente. Mondta, h megváltozik. De másnap mindent visszaszívott. És a képembe vágta megint, hogy sokat nyaggatom és demotiválom.
ja, mert az a feleség, aki leissza magát és nem megy haza, az olyan hű de jó feleség, mi?
Nő vagyok, egyformán hülyék vagytok ti mindketten. Szerintem azt se tudjátok, miért házasodtatok össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!