Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Váljak el, vagy mi legyen?!? SOS

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak el, vagy mi legyen?!? SOS

Figyelt kérdés

A férjem beadta a válókeresetet, mert szerinte visszafogtam a fejlődését, demotiváltam a problémáimmal (megosztottam velük és támogatást vártam a férjemtől), miattam lustult el, rájött, h nem szeretett.

De visszalépett, mert amikor kezdett elveszíteni rájött, hogy mégis szeret, nem tud nélkülem élni, de mindketten változtassunk. Ennek fél éve. És az van, hogy én mindenen változtattam, amit ő kért, ő meg semmit. Sokat dolgozik, ha hazajön, alszik, nem csinálunk semmit. Megd.g és aztán alszik. Vagy hajnalokig dolgozik.

Kértem, hogy ne vállaljon el mindig mindent, de nem. Komolyan, heti két délutánt töltünk együtt! O.o Múlt héten veszekedtünk. Kibuktam, h válni akarok, mert ez így nem mehet tovább. Gyereket akarok, de ennyi erővel olyan lenne, mintha én nevelném őket egyedül.

Ő meg erre: Úgysem válsz el, futsz utánam, mint egy kutya. O.o Berugtam, nem jöttem haza egy napig, majd jól leoltottam. Soha nem volt képes kommunikálni, de tőlem mindig elvárja. Mondta, h gondolkozott, hogy nem én demotiváltam, hanem a munkahelyi stressz, csak rámkente. Mondta, h megváltozik. De másnap mindent visszaszívott. És a képembe vágta megint, hogy sokat nyaggatom és demotiválom.

2013. dec. 11. 18:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
38%
összeilletek.
2013. dec. 11. 18:44
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez nem kérdés. Ebből már nem lesz jó kapcsolat. Főleg gyerek.
2013. dec. 11. 18:46
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Válj el, mert ez egy p.cs, a következő kapcsolatodban meg ne demotiválj annyit :)
2013. dec. 11. 18:49
 4/19 A kérdező kommentje:
Megosztottam vele, ami a szívemet nyomta. Azért a párom, hogy átsegítsem a nehéz időszakon. Ezek szerint nála ez nemn így van.
2013. dec. 11. 18:50
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
Mutasd meg neki mégsem vagy kutya.Egyenes derékkal emelt fejjel állj tovább
2013. dec. 11. 18:50
 6/19 anonim ***** válasza:
97%
Ha valaki szereti a másikat, azt biztosan tudja, érzi. Ez meg minden nap mást mond, beszél össze-vissza. Ne haragudj, de én kivágnám mint macskát.
2013. dec. 11. 18:52
 7/19 anonim ***** válasza:
35%
De szép pár vagytok. Egyikőtök sem jobb a másiknál. Válj el, ebből már nem lesz jobb kapcsolat.
2013. dec. 11. 18:56
 8/19 anonim ***** válasza:
96%
Véletlen se vállaljatok gyereket. Szerintem jobb ha elváltok, nem illetek össze.
2013. dec. 11. 18:59
 9/19 anonim ***** válasza:
96%
Te jó ég, el sem hiszem milyen emberek vannak. Szerintem már eleget tűrtél, lépj tovább és őszintén mondom ennél csak jobb lesz!!!!
2013. dec. 11. 18:59
 10/19 anonim ***** válasza:
55%

ja, mert az a feleség, aki leissza magát és nem megy haza, az olyan hű de jó feleség, mi?

Nő vagyok, egyformán hülyék vagytok ti mindketten. Szerintem azt se tudjátok, miért házasodtatok össze.

2013. dec. 11. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!