Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, ha nem a férjemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem a férjemet szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy lassan négy éves kislányunk. A férjem jó ember és jó apa., de valahogy... Csak élünk egymás mellett. Feladtam a munkám, csak azért hogy ne találkozzak azzal, aki így "beindított".

Több mint két hónapja nem láttam, beledöglök, csak az tartja bennem a lelket, hogy heti egyszer viberen beszélgetünk. Fogalmam sincs mit tegyek. Itt a két oldal: a családom, a férjem aki imád. A másik oldalon pedig ő. Szinte egymás gondolataiban olvasunk, bármiről el tudunk beszélgetni és kölcsönösen vonzódunk egymáshoz.

2014. ápr. 18. 08:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Értitek, az önfeláldozó nő CSAK AZÉRT FELMONDOTT a munkahelyén, hogy ne találkozzon a csábító lovaggal, majd most, hogy a férje nyakába rakta az összes anyagi terhet, ő meg otthon mereszti amilye van, most boldogan viberezik az álompasival, miközben eszi azt az ételt, amire a férje kereste meg a pénzt... cifra kis nő ez a kérdező...
2014. ápr. 18. 16:33
 22/24 anonim ***** válasza:
52%

Istenem, az erény mintapéldái... Akik soha, semmi esetben se gondoltak még másra, csak a férjükre... Soha, senki még csak elvi síkon se indította be a fantáziájukat, csak a párjuk...

Álszent, rosszindulatú banda.

A kérdezô NEM CSINÁLT SEMMI ROSSZAT! Otthagyta a munkahelyét, hogy megszüntesse a csábítást. Nem csalta meg a férjét. Csaj tanácsot kért. Erre nekiestetek.

Talán lehet ezt másként is. Le lehet normálisan is írni, hogy próbálja meg megmenteni a kapcsolatát. Nem másért, a gyerek miatt.

Persze egy gyereknek az a legfontosabb, hogy boldog családban nôljön fel. Az a nô viszont, aki beleszeret valaki másba, az nem boldog. Az érzelmileg valamit nem kap meg. A férfi a csábítás miatt lép félre. A nô viszont érzelmi okból.

Ha szereti még emberileg a férjét a kérdezô, akkor meg kell próbálni megmenteni a kapcsolatot. Külsô segítséggel akár. Megtalálni azt, hogy mi hiányzik otthon. Lehet valaki jó apa, ha egy gyerek egy megromlott párkapcsolatban nôl fel, akkor ezt viszi tovább mintaként. Helyre kell hozni, ami javítható, ha még lehet. És nem beletörôdni a boldogtalanságba.

És nem ítélkezni. Mert a tetteinkért felelôsséggel tartozunk, de az érzéseinkért nem.

2014. ápr. 18. 17:57
 23/24 anonim ***** válasza:
75%

"A kérdezô NEM CSINÁLT SEMMI ROSSZAT! Otthagyta a munkahelyét, hogy megszüntesse a csábítást. Nem csalta meg a férjét."

Ne haragudj, de te örülnél annak, ha az ember, akit te nagyon szeretsz és érte dolgozol, flörtölgetne a hátad mögött egy 3. személlyel titokban? A flörtölgetés is sokaknak már megcsalásnak számít, a kérdező meg semmibe veszi a férjét, mert ahelyett, hogy rendbe próbálná tenni a kapcsolatát, inkább a férje háta mögött összeszűri a levet egy idegennel, és még meg is magyarázza, hogy mennyire összeillenek.

Ha szerinted ez semmiség, vagy normális, akkor ritka rossz értékrended lehet.

2014. ápr. 18. 18:25
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem, nem örülnék neki, ha másra gondolna a párom. De igenis becsülném, hogy tipródik, és nem elítélném, hanem igyekeznék megtalálni az okot, hogy miért borult meg érzelmileg, mi hiányzik neki otthon.

Nekem azt ne mondja senki, hogy 5-10 éves kapcsolatban csak a gerinctelen, hûtlen perszónák fejében ragad meg egy-egy helyesebb férfi arca. A flört pedig igenis jól esik az ember nôiességének. Az a férj, akinek rendben van az egója, az nem akad ki ezen. Az a feleség, akinek van önbizalma, szintén nem féltékeny. A másik fél iránt érzett szeretet és hûség azt akadályozza meg, hogy az ember a gyakorlatban is megtegye azt, ami esetleg megfordul a fejében. Maga a gondolat azonban szerintem még nem bûn. Nem érzem magam laza erkölcsûnek ettôl. A páromat sem csaltam meg soha. De a gondolataimért, a vágyaimért nem vagyok felelôs, és kiráz a hideg a gondolatrendôrségtôl, és az álszentségtôl. Sokkal jobban, mint egy olyan anyukától, aki újra nônek érzi magát, és ettôl összezavarodott.

2014. ápr. 18. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!