Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem a férjemet szeretem?
Van egy lassan négy éves kislányunk. A férjem jó ember és jó apa., de valahogy... Csak élünk egymás mellett. Feladtam a munkám, csak azért hogy ne találkozzak azzal, aki így "beindított".
Több mint két hónapja nem láttam, beledöglök, csak az tartja bennem a lelket, hogy heti egyszer viberen beszélgetünk. Fogalmam sincs mit tegyek. Itt a két oldal: a családom, a férjem aki imád. A másik oldalon pedig ő. Szinte egymás gondolataiban olvasunk, bármiről el tudunk beszélgetni és kölcsönösen vonzódunk egymáshoz.
Hát ez így eléggé r*hadék húzás a részedről...
A férjed gürizik értettek, te meg közben otthon más pasira csorgatod a nyálad.
Elhiszem, hogy izgalmas és nagyon jó ez a titkos kis kapcsolat, de ez nem állapot.
Válj el, ha úgy érzed tényleg ő a "nagy Ő". Lehet jobban jártok mindannyian.
Jól teszed, ha ott hagyod őket. Kit érdekel, hogy van egy rendes férjed, aki szeret téged és dolgozik a családjáért, ráadásul még jó apa is, és kit érdekel, hogy van egy 3 éves, szép kislányod és jól elvagytok így hárman.
Neked most viszket a sunci és kufircolni kell.
Még véletlenül se ülj le a férjeddel és beszélgess el vele, hogy esetleg javítani kéne a kapcsolatotokon, menjetek el egyet kettesben kirándulni, moziba, étterembe, színházba, neeem. Ilyenkor az a fontos, hogy jól megcsald, összetörd őt és elcseszd a kislányod egész életét is, mert hát neked éppen ehhez van kedved.
Az ég mentsen meg engem az ilyen elcseszett nőszemélyektől. Elég volt belőle egyszer az életben, többet ilyen nem kell...
Az a lassan négy éves gyerek gyanítom már oviba jár!
Te meg keress másik munkát! Úgyis annyi időd van, hogy unalmadban pasizni kezdtél!
Tényleg, miért mereszted otthon a pitsád, ha szétb.sz az unalom?
Képes lennél felrúgni, és tönkretenni a családodat azért, mert ez a férfi jelenleg izgalmasabb neked, mint a férjed? Tudod, ez a lila köd is elmúlik egyszer, aztán ha már belé sem leszel szerelmes, továbbállsz? Ne viselkedj anyaként úgy, mint egy roppant felelőtlen kis tinédzser. Aztán ha vele lennél, később nem ugyanez lenne mint most? Dehogynem.
Keress új munkát, foglald le magadat, esetleg szervezzetek közös programokat a férjeddel, és a gyerekkel. Színesítsd ki a mindennapjaidat. Szerintem hagyd abba a beszélgetést is ezzel az emberrel, amíg a férjed rá nem jön, és ő fog lépni. Nagyon csúnya játék ez, főleg a másik háta mögött úgy, hogy a férjed szeret téged.
Elvált pasiként azt tanácsolnám: maradj a családoddal.
OLYAN nagy testi-lelki egyetértést fedeztem fel egy másik nőben....
Aztán, mikor leléptem otthonról, kiderült, hogy eléggé zizzent is, amúgy.
Mondjuk, hogy a hozzá való költözést úgy akadályozta meg, hogy valami földöntúli hisztit csinált, majd kiugrott a mozgó autóból.... szóval nem is tudhatod, hogy ebből a kevésből (még, ah nem is érzed annak) megismert nagy Ő-t kellően ismered-e?
Egy stabil családban felnőtt gyerek meg annyival jobb produkció minden másnál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!