Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem szeretem a férjemet, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem a férjemet, de sosem hagynám el a közös (3,5 éves) kisfiam miatt. Hogyan éljem túl a mindennapokat?

Figyelt kérdés
Nincs magyarázat, egyszerűen elmúlt az érzés, rengeteg apró dolog adódott össze. A kisfiam imádja, ő is a gyereket, és én miattuk hajlandó vagyok bármeddig így élni. Hangos szó, veszekedés nincs, de tudom, hogy ezt nem lehet visszafordítani. Sokszor minden egyes mozdulata idegesít, de hallgatok, nem akarom őket elszakítani egymástól.
2013. szept. 2. 14:36
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
74%

pfff...akkor marad a kussolsz és élsz tovább így!

Jobb tanácsom nincs!

2013. szept. 2. 14:38
 2/36 anonim ***** válasza:
96%
Ha miattuk hajlandó vagy feláldozni az egyetlen életedet és boldogtalanságban élni, akkor miért is tetted fel a kérdést ?
2013. szept. 2. 14:39
 3/36 anonim ***** válasza:
96%
..és hogy bírsz vele ágyba bújni ? Gyűlölettel ?
2013. szept. 2. 14:40
 4/36 anonim ***** válasza:
94%
De épp ezaz,hogy a szex az nem kell neki?Majd ha megcsal,mi lesz?Tűrni fogsz a végtelenségig,mert a gyerekedet véded?De ha mindentől megvéded a kicsit,akkor burokban neveled,erre vajon nem gondoltál?Szerinted ez a kisfiú később,mondjuk 4-5 éves korában nem fogja észrevenni,hogy anya meg apa nem boldogok együtt?Szerintem észre fogja venni!És ez lesz a durvább,hogy lehet,hogy akkor meg majd valamelyikőtök pártját akarja fogni..és ez durvább lesz.Azt hiszi majd,hogy választás elé kényszerítitek.
2013. szept. 2. 14:44
 5/36 Jégtánc ***** válasza:
100%
Ahogy eddig.Ha neked ez megéri......
 6/36 anonim ***** válasza:
23%
de remélem a házas életetek rendben van?
 7/36 anonim ***** válasza:
2%
Ha kellett a pénze és ez miatt szakítottad el egy olyan embertől akiről tudtad, hogy szereti,és a másik is viszont szereti az uradat, akkor megérdemled a sorsod és ne panaszkodj..
2013. szept. 2. 14:45
 8/36 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hátha vannak még így páran és segíthetünk egymáson. Ki hogyan/mit gondol, hogy él túl. (Pl. sportol, vagy barátnőzik, vagy mittudomén)
2013. szept. 2. 14:46
 9/36 anonim ***** válasza:
15%
Ott a lóvé, ölelgesd azt.
2013. szept. 2. 14:46
 10/36 A kérdező kommentje:
Nem szakítottam el senkitől és az első perctől fogva nekem több a pénzem, az én házamban lakunk, szóval köszi de a bunkó hozzászólásokból nem kérek.
2013. szept. 2. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!