Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem szeretem a férjemet, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem a férjemet, de sosem hagynám el a közös (3,5 éves) kisfiam miatt. Hogyan éljem túl a mindennapokat?

Figyelt kérdés
Nincs magyarázat, egyszerűen elmúlt az érzés, rengeteg apró dolog adódott össze. A kisfiam imádja, ő is a gyereket, és én miattuk hajlandó vagyok bármeddig így élni. Hangos szó, veszekedés nincs, de tudom, hogy ezt nem lehet visszafordítani. Sokszor minden egyes mozdulata idegesít, de hallgatok, nem akarom őket elszakítani egymástól.
2013. szept. 2. 14:36
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
99%
Igen, tömegek élnek így. Boldogtalanságban, önként vállalt mártírságban, aztán amikor a gyerek felnőttként nem úgy viselkedik, ahogy szeretnék, akkor jön a telepedés és lelkiismeret furdalás keltése, a "mindent érted tettem", és a "hálátlan vagy anyáddal" szövegek. Attól, hogy nem kiabáltok, egy boldogtalan anya mellett nő fel, és ez örökre megpecsételi a sorsát. Azt fogja hinni, hogy ez az élet. A semleges döglődés. Soha az életben nem tanítanám azt a gyerekemnek, hogy törődj bele a boldogtalanságba, fogadd el, hogy ez van, és nem érdemelsz többet. Ez többet árt neki, mint a válás, az fix. Mehetsz akármenniyt barátnőzni, kávézni, tanulni, sportolni, ha boldogtalan és elégedetlen vagy a saját életeddel, azt megérzi. Csak gyerek, nem hülye.
2013. szept. 2. 14:48
 12/36 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán szexelünk és hogy őszinte legyek, nem bánnám, ha megcsalna. Hátha találna magának valakit, aki viszont szereti és aki boldoggá teszi. Tényleg csak jót kívánnék neki. És megint más lenne úgy elválni, akkor megbeszélhetnénk a gyerekkel is, de így egyoldalúan nekem nincs lelkem feldúlni mindent.
2013. szept. 2. 14:50
 13/36 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a férjed, és te is megérdemeltek egy új esélyt az életben, sőt a kisfiatok is, aki lehet akkor lenne a legboldogabb ha ti párt találnátok, ugyanúgy lenne apukája, és anyukája, plusz mindegyikből egy pót.Szerintem lépjetek, eleinte nehéz lesz, de napról napra jobb, míg végül boldogok is lesztek.
2013. szept. 2. 14:50
 14/36 anonim ***** válasza:
52%

9-es válaszoló. Te magadnál vagy, hogy ilyen hülyeségeket írsz ?

Kérdezőnek: biztosan vannak még így egy páran, ahogy Te. De számíts rá, hogy rettenetesen boldogtalan leszel és ez a depresszió ki fog hatni az életed minden területére. Ezt nem lehet a végtelenségig titkolni, a párod is észre fogja venni egy idő után.

2013. szept. 2. 14:52
 15/36 anonim ***** válasza:
12%
Milyen apró dolgok adódtak össze? Nem hajtja le az üllőkét,középen nyomja a fogkrémes tubust?
2013. szept. 2. 14:52
 16/36 anonim ***** válasza:
53%
Ez viszont nagyon nem fair: okot adsz hogy megcsaljon, hogy felrúgja a házasságot aztán persze ő lesz a hibás, azt mondhatod majd a fiatoknak hogy "látod, anyu évekig szenvedett, de apu önző volt és elhagyott egy buta, csúnya néniért akit jobban szeret nálunk".
2013. szept. 2. 15:02
 17/36 anonim ***** válasza:
49%

hát persze, hogy nem bánnád, hogy megcsaljon!

Így ő lesz majd a gonosz, megcsaló, te meg ártatlan kis ma született bárányként léphetsz ki a kapcsolatból, és sajnáltathatod magad!

Gratulálod! Te sem az egyenesség mintaképe vagy!

2013. szept. 2. 15:11
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én voltam ilyen kapcsolatban, csak még nem házasodtunk össze, mert én rájöttem hogy úgy érzek mint te. Igaz még gyermekünk nem született, így azért egyszerűbb volt, de bőgtem amikor végül is elmondtam neki, hogy nekem ez így nem megy. Nagyon szerettem mint barátot, mint egy testvért, de egy házassághoz több kell manapság szerintem, mivel nem eltartatni akartam magam.

Hogy mi történt? mi azóta is nagyon jó barátok vagyunk. Nekem nincs most kapcsolatom, de ő talált valakit akivel jól megvan (az a kapcsolat se tökéletes, de azért nem rossz) és született egy nagyon helyes gyerekük, akiért teljesen oda van a volt barátom. Úgyhogy nagyon jól járt, hogy nem kötöttem őt magamhoz. És ő sem sértődött meg, sőt barátom maradt.

Én azt tanácsolom neked hogy ne mártírkodj. A férjed is nyilván érzi hogy valami nincs rendben, és ez így fájóbb, mint az igazság egy férfinek, én azt hiszem. Ha őszintén megmondod neki mi van, akkor dönthet úgy, hogy maradjon minden a régiben, de ő is keres más kielégülést, aztán majd lesz valahogy, vagy azt mondja hogy rendben, megérti, váljatok el békében, és itt marad a környéken, naponta jön, és rész vesz az életetekben. Hidd el te sem lennél frusztrált, mert tudom hogy borzasztó idegi megterhelés jó pofát vágni és tettetni hogy szereted a másikat, az ölelését, ha nem így van, és nem is szabad, mert ez megalázó a férjednek.

Ha értelmes férfi a férjed, megérti majd, és értékelni fogja hogy őszinte vagy és nem csinálsz hülyét belőle. Így nagyon jó maradhat a kapcsolatotok, és a gyerek se fog sérülni, hiszen jobban fogjátok szeretni egymást, ha nem lesz a kötelező képmutatás. Legalábbis te biztos jobban fogod őt szeretni, ha megszabadulsz a kényszertől.

Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy ha elmondod, és ő külön megy, de kapcsolatban maradtok, akkor visszaszeretsz bele egy idő után, és elkezd hiányozni. de ehhez az kell, hogy mondd meg neki.

Ne legyél gyáva!!!!

Egyébként nem régen összeakadtam egy pasival, egy bulin, nős, gyerekei vannak, elég messze is lakik, de nagyon helyes volt, táncoltunk, és végül feljött hozzám. nagyon jó volt vele, és én azért megkérdeztem, hogy miért kell ez, ha egyébként jó a házassága. És elmondta, hogy otthon nincs már semmi, neki nagyon rosszul esik hogy a felesége elutasítja őt, és a nő meg is mondta, hogy inkább keressen szeretőt. úgyhogy ezt is teszi. Mondjuk érthető is, mert sok gyerekük van, tehát nem lehet csak úgy elválni... Folytatása nem lesz kettőnk között, csak azért meséltem ezt el, mert írtad, hogy azt se bánnád ha a férjednek lenne valakije. De most komolyan, az milyen már... egyszerűbb barátságban elválni és közel lakni a másikhoz hogy részt tudjatok venni egymás életében, mint kényszerből mást mutatni mint ami van.

35/N

2013. szept. 2. 15:12
 19/36 anonim ***** válasza:
14%

Miért hiszi sok nő, hogy állandóan boldognak kell lenni? Ha elválsz, a gyereked lesz boldogtalan, és az sem biztos, hogy te boldog leszel. Ne csak benne keresd a hibát, hanem magadban is. Menj el pszichológushoz, családterápiára és hozd rendbe a házasságodat.

A gyerek azzal nem törődik, hogy az anyja boldog-e. Ezt csak a sok elvált nő mondja. Több gyerek lesz boldogtalan, vagy félre nevelt azok közül, akiket egyedül nevel az anyja, mint azok között, akinek a szülei nem felhőtlen boldogságban élnek.

Elég az ideírogató kamaszok kommentjeit olvasni, akik panaszkodnak az anyjukra.

2013. szept. 2. 15:15
 20/36 anonim ***** válasza:
Próbálj meg felnőtt emberként gondolkodni. Elveszed a lehetőséget a párodtól, hogy boldog párkapcsolatban éljen, a gyerekedtől, hogy szerető családban nevelkedjen. Hidd el a gyerek is észreveszi ha a szülei hidegek egymással. Az sem a legjobb megoldás. A sport nem fog segíteni rajtad, ha nem működik a kapcsolat akkor sok választásod nincs.
2013. szept. 2. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!