Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem? Féltem a családomat de ugyanakkor szeretem a férjemet.
23 éves vagyok, két éve megismerkedtem a férjemmel aki két évtizeddel idősebb tőlem. Korához képest jól tartja magát és nagyon jóképű is, az csak hab a tortán, hogy rengeteg pénze van.
Mielőtt azt gondolnátok, hogy a pénze miatt vagyok vele közlöm, hogy ez nem így van mivel a kitartó udvarlása miatt szerettem bele.
Mindig virággal kedveskedett és kedveskedik most is, elvisz vacsorázni, szép ruhákat vesz stb. Azt mondta, hogy sikeres vállalkozó és ezért van ennyi pénze, ma viszont kiderűlt, hogy a pénzt nem éppen tisztességes úton szerzi, hanem bizonyos bizniszei vannak külföldön.
Ennek tudatában félek, hogy valami baja történik a családomnak ha megtudja a férjem, hogy tudok a titkáról. Két tűz között vagyok féltem a családom de imádom a férjemet is.
Tudom, hogy hihetetlen de ez nem kamu kérdés!
Uzenem a férjedbek hogy most már én is tudom a kis titkàt, és szarok a családomra ugyhogy privátban kérhet bankszàmla számot.
Első:téged meg felpontoztalak csak hogy jo legyen :)))
"az csak hab a tortán, hogy rengeteg pénze van."-nem mi gondoljuk, Te mondod, hogy a pénze miatt vagy vele.
A férjedet imádod, vagy azt az anyagi biztonságot amit nyújt?
Ha elhagyom akkor rá fog jönni, hogy rájöttem mivel szerzi a sok pénzét és nem biztos, hogy könnyen megúszom.
Lényegében nem érdekel, hogy mit csinál csak a családomnak ne essen baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!