Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mit kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem? Féltem a családomat de ugyanakkor szeretem a férjemet.

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, két éve megismerkedtem a férjemmel aki két évtizeddel idősebb tőlem. Korához képest jól tartja magát és nagyon jóképű is, az csak hab a tortán, hogy rengeteg pénze van.

Mielőtt azt gondolnátok, hogy a pénze miatt vagyok vele közlöm, hogy ez nem így van mivel a kitartó udvarlása miatt szerettem bele.

Mindig virággal kedveskedett és kedveskedik most is, elvisz vacsorázni, szép ruhákat vesz stb. Azt mondta, hogy sikeres vállalkozó és ezért van ennyi pénze, ma viszont kiderűlt, hogy a pénzt nem éppen tisztességes úton szerzi, hanem bizonyos bizniszei vannak külföldön.

Ennek tudatában félek, hogy valami baja történik a családomnak ha megtudja a férjem, hogy tudok a titkáról. Két tűz között vagyok féltem a családom de imádom a férjemet is.

Tudom, hogy hihetetlen de ez nem kamu kérdés!

2013. szept. 9. 20:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

"ma viszont kiderűlt, hogy a pénzt nem éppen tisztességes úton szerzi, hanem bizonyos bizniszei vannak külföldön."

Pl. külföldre jár betörni,

vagy ku.vákat futtat,

avagy droggal bizniszel,

avagy mind a három.

Ha már tudsz a pénzek eredetéről, akkor már BŰNTÁRSKÉNT élvezed a piszkos pénz előnyeit!!!

2013. szept. 9. 22:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Nézd, ha neked nem lenne fontos a pénze, nem írtad volna le, hogy mennyi van, a helyzet vázolásához elég lett volna annyi is, hogy "kétes ügyletei vannak, mit tegyek"?

Téged csal, hazudik neked, téged rövidít meg? Ha nem, akkor egészen álszent a kérdésed. Akkor igenis fontos neked a pénze, legfeljebb nem hagy nyugodni, honnan, miből van - de eddig sem volt bajod tőle, holott ugyanonnan volt akkor is, amikor nem tudtál róla.

Te ebben egyáltalán nem vagy érintett, nem is értem, miért gondolod, hogy az vagy. Sem szerzője, sem kárvallottja nem vagy annak a pénznek, csak élvezője.

Még egyszer megkérdem, téged csal, átver, megrövidít a férjed, hogy ekkora dilemmába vered magad?

2013. szept. 10. 00:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mielőtt azt gondolnátok, hogy a pénze miatt vagyok vele közlöm, hogy ez nem így van mivel a kitartó udvarlása miatt szerettem bele.

Mindig virággal kedveskedett és kedveskedik most is, elvisz vacsorázni, szép ruhákat vesz stb. "

Nem a pénze miatt szerettél bele, hanem a drága ajándékok tömkelege miatt :D Értjük. Annak semmi köze a pénzhez, az mindjárt más :D

2013. szept. 10. 10:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Gondolom, hogy az sem tűnt fel, hogy a családi neve,

Don Corleone.

:)

2013. szept. 11. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!