Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ma már boldognak lenni egy házasságban?
Megmondom a frankót, ez a kérdés a ciki. :) De most komolyan.
Most téged mért érdekel és zaklat fel ennyire, hogy a barátnőik kikről és miért ábrándoznak.
Én is férjnél vagyok, 12 éve élünk együtt, javarészt boldogságban. Ahogy már mondták, hűséget fogadtunk egymásnak és nem vakságot.
Igen, én is meg szoktam nézni a (számomra) jóképű férfiakat az utcán, és a férjem is megszokta nézni a nőket. Sőt, továbbmegyek néha egy-egy csinos nő után is megfordulok és nyugtázom magamban, hogy "Ejha, ha pasi lennék, rágerjednék."
Nincs ezzel semmi probléma, amíg tisztességesen, gusztusosan teszi az ember, és nem a párja szeme láttára, füle hallatára teszi ezeket a dolgokat.
És az, hogy én mire gondolok, az csak rám tartozik.
Ha ritkán összejövünk a barátnőimmel én is szoktam mesélni, hogy milyen jó pasikat láttam, milyen szép volt abban a nadrágban a feneke...stb. Nincs ezzel semmi gond.
Az a kijelentés, hogy "Összegyűrném vele a lepedőt" nyilván nem igaz, csak költői túlzás. Hiszen ha még nem is lenne 8000 km a távolság a számomra legszexisebb színésszel, akkor sem feküdnék le vele, mert szeretem a férjemet, ő a tökéletes társ minden formában. Csak ábrándozni jó róla. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!