Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ma már boldognak lenni egy házasságban?
"Kedves előtte válaszoló a volt feleségem randit is leszervezett egy magyar színésszel, az is normális?"
Nem érted. A lényeg pont, hogy teljességgel ELÉRHETETLEN legyen az ábránd "főszereplője". A feleségednél ez nem teljesült. Ilyen esetben semmivel sem jobb annál, mintha a szomszédot szemelte volna ki.
De amit én említettem: nem fogok 8000 km-t megtenni csak azért, hogy találkozzak valakivel, mert 1) nem a színész érdekel, csak az XY szerepben a ZS filmben tetszett meg a karaktere; 2) és még ha véletlenül összefutnék is vele, akkor se feküdnék alá.
Szerintem csak irigyek rád és titkon Ők is egy olyan kapcsolatra vágynak ami nektek van. Sok boldogságot! :)
Ezt onnan gondolom,hogy nekem is voltak "barátnőim", akik szintén így álltak a témához, mint a barátnőid anno.
Most meg az egyiknek megkérték a kezét és babát vár. Szóval Ők is már nagyon is vágytak egy komoly kapcsolatra, csak nekik később jött, mint nekem.
Először is: ezek nem barátnők. Nevezd őket bárminek de az igaz barátnő veled örül a boldogságodnak.
Másrészt: Akik ennyire a fellegekben járnak azoknak nagyon fájdalmas és nehéz a valóság.
Amikor már nem találnak maguknak egy szuper pasit és elment mellettük az idő annyit válogattak na akkor lesznek csak sz..ban.
Vagy repülnek egyik felszínes fazonról a másikra de nincs egy normális kapcsolatuk.
Lefogadom, hogy a "barátnőid" nagy része bőszen szidja a férfi nemet és gőzerővel panaszkodnak, hogy nem találni egy normális pasit.
Ezek a csajok felszínesek és nem volt még részük igaz érzelmi értékekben ezért ilyenek.
Én a helyedben ritkítanám a kapcsolatot velük majd szépen leépíteném őket.
Keresnék normális társaságot.
Savanyú a szőlő. :)
Az ember filmsztárokba meg modellekbe 12-15 évesen szerelmes. Utána illik kinőni belőle.
Nincs azzal semmi baj :)
A kis barátnőid fejével meg annál több van. Ők csak álmodozzanak tovább olyanokról, akiket még csak látni sem fognak a valóságban, de neked ott a férjed, akivel ott vagytok egymásnak, mindig.
Ne hallgass a butákra!
Mi még csak az esküvő előtt állunk, de már nagyon sok okos tanácsot kaptunk. Hogy sok mindenkit ki kellene még próbálnunk, hogy úgyis megcsaljuk majd egymást, de azt majd mindig titokban tegyük, valamint, hogy felesleges stressz az egész esküvő.
Az emberek mindig olyan kedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!