Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma felajánlottam férjemnek, hogy keressen szeretőt magának. Nagyon rossz ötlet?
Én is voltam hasonló helyzetben, ki is mondtam, hogy nem haragudnék, ha lefeküdne valakivel, mert én nem kívánom olyan gyakran, mint ő. Erre nem mondott semmit, de tudom, hogy szeret és nem csalna meg. Nem csak miattam, hanem maga miatt is, mert nem tudna utána a tükörbe nézni és saját magát is tönkre tenné, ha megtenné.
Szerencsére azért nem jellemzőek a több hetes szünetek, de az egyértelmű, hogy a szexuális étvágyunk nem egyforma, sajnos... Egy szerencse van, amikor együtt vagyunk, akkor mindketten nagyon élvezzük.
Azért ez bevállalós döntés volt ! :-) De aztán ne csodálkozz ha összejön valakivel, beleszeret ! Előbb utóbb megteszi, főleg ha még bátorítod is! És mit gondolhat Ő? Mennyire szeretheted ha inkább odalököd más karjába, hogy neked ne kelljen?
Inkább meg kellene próbálni rájönni mi lehet a gond a TI kapcsolatotokban. Melós, de nem lehetetlen feladat újraéleszteni a tüzet. Új helyek, új pózok, szerepjáték, stb... ha magatoktól nem megy, akkor meg tessék szakember segítségét kérni az ügyben: pszichológus, szexuál pszichológus, stb. Mindig két emberen múlik a dolog, neked is lépned kell!
Ugyan már... nem kellett volna :)
Sok sikert majd a dolgokhoz!
6: a szex a párkapcsolat alapja.
Igen, akik így házasodnak, hogy ez az alap, az első terhesség vagy betegség alatt félre is lépnek vagy meg lesznek csalva.
Szerintem olyan is lehet, hogy szereted a ferjed, de a szerelemnek vége a reszedröl, elöfordul
Mar nem vagy oda erte , durva , de nem kell neked.
Ezert nem vagy hibas, de ennek a házasságnak vege
Aki válik vagy elvált az mind egytől egyig egy hazug ember!
JA! egyesk miért nem maradnak az agresszív, alkoholista párjukkal, aki veri őket? tűrni kell, bakker, nem elválni, és jó sok sminket használni,hogy ne vegyék észre!
most komolyan? hazug? ... akkor ugye szakítani sem ér, mert az egy kis hazugság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!