Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ma felajánlottam férjemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma felajánlottam férjemnek, hogy keressen szeretőt magának. Nagyon rossz ötlet?

Figyelt kérdés
Szeretem őt, nagyon jól megvagyunk, sokat beszélgetünk, vannak közös programok, hasonló érdeklődés. Valamiért a szex már nekem nem kell. Viszont sajnálom őt ez miatt. Mit tehetnék, nem akarom, hogy elhagyjon? N/38 F/40 15 éve együtt, két gyerek
2014. ápr. 3. 23:30
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
86%
Egyenes út lesz a váláshoz. Nemcsak a sex kell az embernek hanem az érintés, ölelés. Nem hiszem az nem hiányzik neked, ha tudni fogod, hogy van más te fogod megmérgezni a kapcsolatotokat. Ha kell a férjed tegyél meg mindent érte. előttem lévők már leírták, hogy mi minden okozhat problémát. Vannak sexológusok. Vagy valahol mélyen azt akarod, hogy a férjed döntsön abban, hogy váljatok. Akkor pedig van baj a házasságotokkal.
2014. ápr. 4. 06:41
 22/60 anonim ***** válasza:
90%

Valahol olvastam egy tanulmányban, egyre többen válnak felnőttkorban aszexuálissá.

[link]

2014. ápr. 4. 08:21
 23/60 anonim ***** válasza:
41%
Hát, nem biztos, hogy értelek... vulgáris leszek: ha úgy gondolkodsz a férjedről, hogy neki teljesen mindegy, mibe dugja bele, miért élsz vele együtt? Én ha ennyire semmibe vennék valakit, ha az lenne a véleményem róla, hogy egy párzási időszakát élő állat, nem lennék a felesége...
2014. ápr. 4. 08:40
 24/60 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Véleményem szerint,nem kell ilyen butaságokat csinálni!

Ha néha van és jó a szex akkor,néha megpróbálhatnád hogy csak az ő kedvéért.Hátha aztán közben Neked is megjön a kedved hozzá.

Na meg van még b verzió is,ha mondjuk néha orálisan kényezteted mondjuk.Ha szereted,ezeket néha akkor kipróbálod megcsinálod,nem probléma(ennyit megtehetsz érte néha)

Viszont ilyen hülyeségeket ne mondj neki,ne dobd el az életed,próbáld meg javítani a helyzetet de azzal hogy mást beengedsz!Biztos fontosak vagytok egymásnak,együtt megtudjátok majd oldani!

2014. ápr. 4. 08:43
 25/60 anonim ***** válasza:
96%
Nögyógyásznál vėrvizsgálattal utána járnák,hogy mi okozza ezt nálad.
2014. ápr. 4. 08:55
 26/60 anonim ***** válasza:
94%

Rossz dontes.

Egyreszt egy 38 eves egeszseges nonek szuksege van a szexre a ferjevel, mert a kotodest erositi egymashoz, es fontos biokemiai folyamatokat tart fenn a szervezetben.

Masreszt a kapcsolatotokat kvazi atminosited testverire, es a ferjed egy ido utan ahhoz a nohoz fog kotodni, mint NO, akivel szeretkezik. Egyenes ut a valashoz.

Kerj vervizsgalatot, valamilyen hormongond lehet a hatterben. Ne foszd meg magad a legszebb olelestol, amit a ferjedtol kapsz...

2014. ápr. 4. 09:03
 27/60 anonim ***** válasza:
97%

Azt szokták mondani, hogy evés közben jön meg az étvágy. Én szerintem rossz döntés volt az ilyet felajánlani neki hiszen boldogok vagytok együtt és van két gyerkőcötök.

Igaza van a párodnak, hogy hülyeség és csak te kellesz neki mert téged szeret.

Belegondoltál már abba, ha belemegy és összejön valakivel akiért majd elhagy téged gyerekestől? Ilyenkor mindenre kell gondolni..

Vannak olyan periódusok amikor "nincs kedvem hozzá" de ez nem azt jelenti, hogy elküldjük a párunkat máshol "szerencsét" próbálni, mert magad alatt is vághatod a fát.

Lehetséges, hogy a két gyerekre hárult feladatod az egekbe szökött és sok a dolgod pl. és ezért nem kívánod.

Biztos van valami oka arra, hogy nem kell neked. Meg kell keresni ezt a problémát és megoldani, helyrehozni. Hiszen nem vagytok ti öregek se nyugdíjasok! Fiatalok vagytok, fel kell izzítani a parazsat!

Sok sikert kívánok nektek!

2014. ápr. 4. 09:06
 28/60 anonim ***** válasza:
38%
Ha neked ez így megfelel...és neki is...akkor no problem. Akár még tök jól is működhet ez a dolog!
2014. ápr. 4. 09:12
 29/60 anonim ***** válasza:
78%
A gyerekek már elég nagyocskák lehetnek, ezért én ikább nagyvonalúan felajánlanám a válást. Tisztább dolog, mint,hogy valami nyavalyát hazavigyen. Az is megtörténhet, hogy a szex neked mással mégis menne. Nincs kizárva.
2014. ápr. 4. 09:14
 30/60 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nagyon örülök neki, hogy ennyi hasznos tanácsot kaptam és tényleg úgy érzem, így ismeretlenül is segíteni szeretnétek. Ezért megpróbálok picit többet írni.

Lehet tényleg orvoshoz kellene mennem kivizsgáltatni magam. Általában a menzi utáni idő az, amikor én is megkívánom, de utána semmi.

Lelki okok között hiába keresgélek, nincs semmi, ami ezt okozhatná nálam. Nem élünk túl jól anyagilag, de nincsenek megoldhatatlan gondjaink, nem veszekszünk, mindenről őszintén beszélünk, régi rossz tapasztalataim sincsenek.

Tényleg nem értem maga. Szeretek hozzábújni, sőt kifejezetten vágyom az ölelésére. Aztán mikor azt érzem, hogy a mozdulatai többet akarnak lefagyok. Néha már annyira megsajnáltam, hogy úgy csináltam mintha. De ezt sem lehet bírni.

Sokat olvasgatok itt és mindenki azt írja, hogy ha nincs szex, akkor ne csodálkozzon a nő, ha megcsalják. Nem akarom, hogy titkolóznia kelljen. Attól ő tiszteségesebb. Ezért gondoltam úgy, hogy leveszem ezt a terhet a válláról.

2014. ápr. 4. 09:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!