Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ma felajánlottam férjemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma felajánlottam férjemnek, hogy keressen szeretőt magának. Nagyon rossz ötlet?

Figyelt kérdés
Szeretem őt, nagyon jól megvagyunk, sokat beszélgetünk, vannak közös programok, hasonló érdeklődés. Valamiért a szex már nekem nem kell. Viszont sajnálom őt ez miatt. Mit tehetnék, nem akarom, hogy elhagyjon? N/38 F/40 15 éve együtt, két gyerek
2014. ápr. 3. 23:30
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
68%

Korrekt ötlet, viszont nem biztos, hogy ez a jó megoldás.

A leírásodból nem derült, hogy miért nem kívánod őt vagy a szexet.

A veszélye az lehet, amit már sokan leírtak. Ha egyszer él a lehetőséggel és olyannal ismerkedik meg, akivel nem csak szex lesz, de érzelmek is kialakulnak, akkor teljesen elveszítheted.

Az meg fura, hogy írod, hogy nem akarod, hogy elhagyjon. Miért? El akar hagyni? Ha igen, akkor ezzel nem fogod megfogni. Ha nem, és ő hajlandó lenne a probléma megoldására, akkor meg neked is kéne tenni érte, mert ettől az ötlettől nem fog megoldódni.

2014. ápr. 4. 09:18
 32/60 anonim ***** válasza:
65%

Egy ideig (gyógyszerváltás miatt) én sem akartam a szexet. Párom persze kitartó volt. Mondtam neki, menjen el más nőhöz, nem tudom meddig tart, amíg kiürül a gyógyszer a szervezetemből.

Azt mondta szeret, megvárja. Eltelt úgy 2-3 hónap, hogy nem szexeltünk. Aztán egyszer csak úgy ébredtem, hogy úgy éreztem kell és kész. Párom persze alig várta, és megoldódott minden.

Én örülök neki,hogy nem ment el más nőhöz, mert így utólag akkor se tudnám megbocsátani neki, hiába én ajánlottam fel.

2014. ápr. 4. 09:18
 33/60 anonim ***** válasza:
87%
Nézd én úgy gondolom, hogy mivel nálad van a "probléma" forrása, ezért tenned kellene azért, hogy ha lehetséges, ez megoldódjon. Én a helyedben biztosan elmennék kivizsgáltatni magam, hogy mitől lehet ez, nem akarnám hagyni, hogy úgy éljünk egymás mellett a férjemmel mint két lakótárs (ölelés ide, puszi oda). A szerető dolog akkor lenne jó ötlet (na én még ilyet sosem mondtam...), ha az a férjed számára is és a te számodra is elfogadható lenne. De a leírásod alapján egyelőre úgy néz ki, a férjed számára (most még) nem elfogadható. Ha így hajszolnád bele abba, hogy szeretője legyen, akkor az lelkiismeret furdalás lenne a vége a férjed részéről. De ha nem megoldható a gyógyításod és a férjed ezt el tudná fogadni egy idő után, akkor jó megoldás lehet.
2014. ápr. 4. 09:56
 34/60 anonim ***** válasza:
76%

Buta ötlet volt.

Előbb el kellett volna menned nőgyógyászhoz, vérvétel, vizsgáltok, pszichológus, együtt szexuálpszichológus és ha EZEK UTÁN SEM lenne változás, akkor felajánlani ezt! Talán!

Úgy érzem a könnyebb utat választottad és nem akarsz, nem mersz a mélyére ásni, így menekülőre fogtad!

2014. ápr. 4. 10:05
 35/60 anonim ***** válasza:
76%
Hihetetlen az egyik hozzászóló 25 éves nő és utálja a szexet... Az én párom 42 lesz idén és szereti, igaz amióta gyermekünk van kicsit hanyagolva érzem magam, de ez csak részben az ő hibája.
2014. ápr. 4. 10:09
 36/60 anonim ***** válasza:
70%
Azt néztem Én is hogy már 25 évesen...Ott azért tuti akad probléma....
2014. ápr. 4. 10:36
 37/60 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem jó ötlet a párodat egy másik nő karjaiba zavarni. Képzeld el, hogy talál valakit, akivel nagyon jó neki a szex. Előbb utóbb szerelem lesz belőle, hiszen a baráti kapcsolatot a szex különbözteti meg a párkapcsolattól elsősorban.

Az én javaslatom az lenne, hogy a hormonváltozásod miatti átmeneti nehézséget ne így kezeld.

Nők számára is vannak vágyfokozók. A nőgyógyászodnak mondd el mi a problémád, és hipp-hopp megoldja. Le se fog tudni vakarni a férjed. Amúgy a te hangulatodra is jótékony hatással lesz a szex hidd el.

2014. ápr. 4. 10:37
 38/60 anonim ***** válasza:
27%
Az iszlám világban nem véletlenül lehet a férfinak 4 felesége. Sokszor a feleség forszírozza és hozza be az új feleséget a családba. Ők ezt a módszert találták ki arra, hogy se ne legyen feszkó otthon abból, amiről ez a topik szól, továbbá a család se hulljon szét.
2014. ápr. 4. 10:51
 39/60 anonim ***** válasza:
89%

ma 10:51

Azért nem árt ha tovább lessel az iszlám többnejűség határain. Mert nem csak abból áll, hogy lám egy férfinak több felesége van, jeee, de jó neki.

Kezdjük azzal, hogy max: 4 felesége lehet, de mindig az első feleség az igazi. Az első feleségnek ahhoz is joga van, hogy a többi feleséget kioktassa, büntesse, nevelje, vagy ha vétkezik családon belül elérje, hogy a férj elváljon tőle. A válás igen egyszerű a férfiaknál. Elég hivatalos tanúk előtt háromszor azt mondani a nőnek, hogy

- nem vagy a feleségem, és már el is váltak ( a nőknek persze nem ilyen egyszerű)

A férjnek csak akkor lehet több felesége, ha mindegyik feleségének ugyanazt az életkörülményt biztosítja. Ha az első felség 4 szobás full extrás házban él, akkor a többi feleségnek is biztosítania kell 4 szobás full extrás házat. Ezért van az, hogy az iszlám világban a szegény embernek 1 felesége van.

Szóval ha mások kultúráját hozod fel példaképnek, nem árt ha tisztábban vagy a vele járó dolgokkal is.

Kérdezőnek.

Viszont az sem jó ha valaki odalöki a férjét egy szerető karjaiba. Ez olyan mintha a férjed nem más mint egy tenyészcsődör. A gyerekek megvannak, így már selejt.

Ha nem tudod a szexuális részét a házasságnak teljesíteni, akkor válj el, és hagyd, hogy mással boldog legyen. Ha szereted, élni akarsz vele, akkor küzdj érte, és kezeltesd magad. Egy egészséges nő igényli a szexet.

2014. ápr. 4. 11:06
 40/60 anonim ***** válasza:
39%

Lennék gazdag iszlám helyében :)

De ennek is megvannak a buktatói mert ez már annyira nem intim mintha csak egy párod van és ővele osztasz meg mindent.Amit az iszlámok csinálnak az csak fantáziának jó! Náluk ez azért működik,mert ebbe nőttek fel az élet velejárója...Nekünk ez már nem menne úgy mint nekik szerintem

2014. ápr. 4. 11:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!