Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma felajánlottam férjemnek, hogy keressen szeretőt magának. Nagyon rossz ötlet?
Biztos hogy a szexet nem kívánod és nem a férjedet? Mit tudom én, olyasmire gondolok, hogy mondjuk elhízott, nem vonzó, stb. De azért jól megvagytok amúgy és szereted is és nem keresnél mást és ragaszkodsz hozzá. Szóval ja, mintha bármelyik másik családtagod lenne...
Nem,
Ha már ilyen ajánlatot adtál a férjednek, azért egy valamit jobb ha észben tartasz.
Ha a férjed úgy dönt, hogy szeretője lesz, és nem csak testileg de érzelmileg is függni fog tőle, akkor a szemed ne rebbenjen ha a férjed eléd áll, és válni szeretne, mondván, hogy szerelmes lett.
Akkor majd bánni fogod, hogy nem törekedtél inkább arra, hogy a házasságodat, nemi életedet újra jobbá tedd.
Hát necces, de akár még jól is végződhet irányodba is.
Filmajánlás a témába: Elhajlási engedély.
Szia.
Én is felajánlottam ezt a férjemnek! Még nem élt a lehetösséggel,de bármikor megteheti. Ö engem szeret,nem akar elhagyni,én is öt imádom,csak a szex ami nem érdekel! Azt utálom! De sajnálom öt,mert neki szüksége van rá,ezért is ajánlottam fel ezt neki!
Van 1 gyerekünk is.
25/N 32/F
38 eves meg nagyon fiatal ahhoz hogy ne eljen rendszeresen nemi eletet.
Meg kell talalni az okot miert nem kivanod a szexet.
Atestel koran a menopause-on? El kellett tavolatani a petefeszkeidet, mehedet? Beta blokkolot szedsz ami csokkenti a libidot? Rossz tapasztalataid vannak szexualisan? Esetleg gyerekkorodban okozott valaki komoly lelki megrazkodtatast? A ferjedet nem tartod egyaltalan szexualisan vonzonak? Tulterhelt vagy a munkahelyen es stresszesek a mindennapjaid otthon. Baj van a gyerekekkel, penzugyi gondjaitok vannak es nem tudod ezeken tultenni magad?
Egy ferfinek 40 eves es idosebb koraban is nagyon fontos a szexualitas. Sokkal gyengedebb a felesegehez, elturobb mindenben ha az intim egyuttletek erositik a kapcsolatukat.
Eszedbe ne jusson hogy elkuld szeretot keresni, mert az az illeto elobb utobb nem csak szereto lesz es Te pedig elvalt egyedulallo asszony. Aztan majd ha 55 evesen talalsz magadnak egy uj part, az is el fogja varni hogy az agyban is jol erezzetek egymast. A szex kortalan, tanuld meg.
Nem létezik , hogy azert romlott meg a szex, mert van köztetek egy megoldatlan konfliktus ? Amit nem tudsz magadban elfelejteni , ami rág belulröl ?
En is igy voltam a hazassagomban , a ferjem megbantott parszor , en meg tul elnezö voltam tovabb imadtam de a szex mar nem ment.
Voltak abortuszaim meg megsertett, meg nem allt ki ertem a csaladja elött. Mindezek miatt a szex vele olyan volt mint egy mütet!
Vegul elváltam töle.
Utolag lattam h kar volt annyit varni!
Lehet a ferjed nem segit nem ertekel teged ahogy szeretned es ez vezetett ide
Én jó pár évvel ezelőtt megismerkedtem egy férfival akibe első látásra beleszerettem. A férfi őszinte volt, és megmondta, hogy nős, valamilyen szinten szereti a feleségét, de a felesége beleegyezésével akár a szeretője is lehetek,ha vállalom. Először elutasítottam. Azt mondtam neki, hogy ha engem akar akkor kezdjük tiszta lappal. Váljon el, és utána lehet köztünk érzelem. Bevallom nem hittem el, hogy a neje akarta, hogy legyen szeretője. Jó pár hónapig nem volt köztünk semmi, csak beszélgetés (egy helyen dolgoztunk) Egyszer bejött a felesége a munkahelyre. be is mutatta nekem, és akkor jött a meglepetésem.
Mondom semmi nem volt köztünk, de az asszony kedvesen mosolygott, és amikor elment azt mondta nekem, hogy örül, hogy ilyen kedves, szimpatikus nőt választott a férje szeretőnek. Csak lestem.
Nekem furcsa volt, mert fiatalabb volt nálam,és csinosabb. Nem tudtam, hogy ez ízetlen tréfa áldozata leszek vagy a feleségnek a fejében van valami gond ami orvosért kiállt.
Pár nappal később a plázában futottam véletlenül össze az asszonykával. Úgy köszönt mintha barátnők lennénk. Meghívott egy kávéra, és akkor gondoltam tényleg rákérdezek mi a helyzet. A kérdésemre ugyanazt mondta mint amit te kérdező írtál le. Igaz fiatal, de ő nem szeret szexelni, és sajnálja a férjét mert jóképű, jó alakja van, és neki hiányzik a szex. Tényleg ő ajánlotta fel a szerető dolgot. Úgy beszélt erről mintha egy tál eperről dumáltunk volna. Nem tudtam mi az undorítóbb. Az, hogy így eldobja magától élete szerelmét csak mert ő nem szeret szexelni vagy én akinek ezek után megfordul a fejében, hogyha áldás van rá miért ne legyek szerető?? (főleg, hogy el is ítélem az ilyet)
A döntésemet a követező kérdés és válasz adta meg. Megkérdeztem, hogy mi van akkor ha a férje nem csak testi vágyakat ébreszt a szerető iránt. Mi van akkor ha több lesz mint szerető a nő? Akkor mit csinál? Küzdeni fog a férjéért vagy elengedi?
Az asszony csak nevetett. ÁÁÁÁÁÁÁÁ A férjem imád engem, sosem válna el tőlem..
Ekkor jöttem rá, hogy a nő sosem gondolta komolyan amit a férjének mondott.. Soha nem akarta, hogy szeretője legyen, de felajánlotta, mert remélte szereti annyira a férje, hogy sosem csalja meg. De játszotta a nemes lelket.
Én akkor ott hagytam azzal, hogy rossz lépés volt szeretőt ajánlani a férjnek.Ha a férje tiszta szívből szeretné nem fordult volna meg a fejében, hogy szeretők legyünk. Erre kiröhögött, hogy nekem esélyem sem lesz.
Na itt döntöttem, hogy márpedig lesz. Pár nappal később az ágyamban volt. Onnantól kezdve 3 éven át a szeretője lettem, majd a férj beadta a válópert. Lassan 6 éve a férjem, és még ma is odavagyunk a szexért.
Én nagy butának tartom azokat a nőket akik azt hiszik, hogy az általuk felajánlott szerető nem teszi tönkre a házasságot. De tönkre teszi. Ez is belefér? Elviseled ha a férjed érzelmileg is eltávolodik tőled???Mert ebben az esetben sem a harmadik fél, sem a férj nem felelős a rossz házasságért.
Akarod te a szexet, csak kihűlt a dolog legalábbis úgy gondolod mert egyhangú lett, megszoktátok egymást. A legrosszabb ilyenkor a hűtlenség!
Ellenkezőleg kell gondolkoznod, lazítsatok, örüljetek, legyetek újra boldogok, keressétek magatokban és egymásban a szépet, fedezzétek fel egymást újra. Mi elhatároztuk hogy magázódunk egymással például...mint régen és így jutunk el újból az ismeretségig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!