Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek is ingyenélő vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ingyenélő vagyok?

Figyelt kérdés

Férjemmel még főiskolás korunkban ismerkedtünk meg. Mivel a szüleink nem gazdagok, ezért fősuli alatt mindketten dolgoztunk, hogy egy kicsit könnyebb legyen a szüleinknek, illetve, hogy nekünk is jusson szórakozásra is. Még főiskolás voltam, férjem már végzett, amikor összeházasodtunk, és a nagyszüleitől örökölt házba költöztünk. Ő nagyon jó helyen talált munkát, én maradtam annál a cégnél, ahol diploma előtt is dolgoztam, mert tudtam, hogy visszavárnak szülés után is. Ráadásul szerintem elég jól keresek, nem minimálbért kapok, és nem olyan munka, ami mellett ne lenne időm a családra, háztartásra, viszont előrelépési lehetőség sincsen.

Megbeszéltük a férjemmel, hogy ez így nekünk megfelel, kényelmes munka, szeretem csinálni, és nem bébiszitter neveli a gyerekeinket, ráadásul minden egyéb juttatással együtt 200.000 Ft felett keresek havonta, ami szerintem mai viszonylatban nagyon jó pénz.

Férjem viszont nagyon jó a szakmájában, és mivel én az itthoni dolgokat igyekeztem átvállalni, volt lehetősége előrébb jutni, így most nagyon jól keres, többszörösét az én fizetésemnek. Sokat dolgozik, igaz nagyon szereti is a munkáját, és szerintem a családjával is foglalkozik, a gyerekek imádják, boldogok vagyunk.

Az egyetlen dolog, ami zavar (nagyon zavar), hogy sokan megszólnak minket a környezetünkben, hogy én ingyenélő vagyok, a férjem halálra gürizi magát, én meg csak költöm a pénzét. Közös kasszán vagyunk valóban, de ez így volt akkor is, amikor összeköltöztünk, és ugyanannyit kerestünk, fel sem merült bennünk, hogy ezen a későbbiekben változtassunk. Belegondoltam, hogy az én fizetésem valóban nem fedezi a kiadásaink felét, és akkor a ruházkodásról, szórakozásról, nyaralásról még nem is beszéltünk. Ilyen formán, valóban a férjem fizetéséből élek ilyen jól én is, de a beszólásokig eszembe sem jutott, hogy én ingyenélő lennék.

Köztünk ebből nincs probléma a férjemmel, de érdekelne hogyan látják kívülállók a helyzetünket. Szerintetek is kitartott nő vagyok, vagy másoknál is így működik a dolog, ahogy nálunk? Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. ápr. 1. 13:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
83%

A két kiló igenis nagyon jó pénz. Ugyanis a világ nem csak Pest, és nem csak irodai egyetemidiplomás-informatikus-akármi.

Itt Szolnok megyében speciel még a diplomás is igenis örül, ha megkeresi a nettó kétszázat.

Én pályakezdő szakmunkásként meg nem találok munkát, hiába van elvileg jó szakmám, elhajtanak, hogy nő nem kell.

És igen, irigyek, mint a kutya.

Én is bevallom, irigyelem a kérdezőt, meg a hozzá hasonlókat, de akkor se fröcsögök róluk féligmeddig a hátuk mögött, hanem igenis megmondom a szemébe, hogy "de jó neked, nagyon irigyellek!". És örülök neki, hogy neki jó. Attól, hogy én sz a r ban vagyok, még tök jó látni, hogy legalább vannak még olyanok, akiknek jó. Mindezt úgy, hogy elvileg antiszociális vagyok, és nem szeretem az embereket...

2014. ápr. 1. 17:19
 32/34 anonim ***** válasza:
89%
Ha ugyanannyit keresnél, akkor meg azért szidnának, hogy elhanyagolod a gyerekeket...
2014. ápr. 1. 17:20
 33/34 anonim ***** válasza:
35%

"a férjem fizetéséből élek ilyen jól én is, de a beszólásokig eszembe sem jutott"

"200.000 Ft felett keresek havonta, ami szerintem mai viszonylatban nagyon jó pénz"

"a férjem halálra gürizi magát, én meg csak költöm a pénzét"

"Belegondoltam, hogy az én fizetésem valóban nem fedezi a kiadásaink felét, és akkor a ruházkodásról, szórakozásról, nyaralásról még nem is beszéltünk"

Összefoglalva: a többszörösét költöd el, mint amennyit keresel!

Ha szerinted is annyira "jó pénz" a kereseted, akkor miért nem elég?!

Amúgy nem tudni, hogy most panaszkodtál vagy dicsekedtél, mert mint tudod, elég sokan élnek ennek a töredékéből.

Persze nem itt a Gyíkon, hiszen itt mindenki kőgazdag.

Itt az összes válaszoló, szinte kivétel nélkül egyetért veled, hiszen ők is többszörös milliomosok és ők is szórják a pénzt egész álló nap...

...csak akkor van pici problémájuk amikor felébrednek, hogy dörömböl a lakás tulaja, hogy még mindig nem fizették ki az albérletüket...

2014. ápr. 2. 05:33
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is szoktam nézni,hogy itt mindenki többszáz ezret keres...Diplomás vagyok 130 ezret keresek...Budapesten...
2014. ápr. 2. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!