Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ilyen vagy csak én találkozom a selejtekkel?
40-es: Rossz a logikád! Azt írtad, hasonló a hasonlónak örül. Én nem örülök ennek, tehát nem lehetek az! Legközelebb, gondold át jobban! :)
Az anyagi gondja azért az övé, mert ahogy írtam, ebben már nem tudok segíteni. Millió megoldási javaslatot felajánlottam, de ő tenni nem akar (ahogy a többi dologban sem, amit kénytelen voltam megoldani helyette, de persze szeretetből is megtettem volna), csak várja a sült galambot.
Szomorú, hogy egyesek szerint attól hűl ki a kapcsolat, ha már nem tud egyik fél kifizetni valamit a másiknak.
Amúgy, csak hogy értsétek, azért vannak pénzügyi gondok, mert ő felelőtlen. A fizetéséből megtart a saját szórakozására és olyan felesleges dolgokra, mint hetente kocsimosás, benzin a haverok furikázására, míg én a 4-szer akkora fizumból egy pár zoknit nem tudok magamnak venni, mert mindent nekem kell kifizetnem! Ha rajta múlna, már az utcán lennénk és a gyerekeknek se lenne semmijük.
És hogy miért vagyok vele? Mert csak nem rég lett ilyen! És ha így marad, már nem sokáig maradok vele.
gyáva emberiség! Hitványak vagytok!Minek házasodni ha már egyből a válás is szóba kerül...
Ha már gyerekek is vannak akkor érdemes megoldani a problémákat!
Ha a férjed felelőtlen és munkanélküli,akkor segíts neki legalább a felelős részében,nyugodtan cseszd le ha úgy látod hogy lusta és ezért nem csinál valamit.
Borzasztóak vagytok,ha nem segít azért köcsög,ha segít de az nem érdemli meg akkor miért nem hagyja el,ha azt írja, hogy majd ott hagyja akkor azért idióta....
Jesszus!!!!! Az elejétől fogva igazat adok neki és nem a férjének aki semmivel se foglalkozik!!!! És ti akiknek nincs szükségetek a pártokra amikor baj van ti meg sem érdemlitek a párotokat!!!!!!!! Miért kell mindenkinek rögtön azt a tanácsot adni, hogy hagyja ott????? Nem kell ott hagyni meg kell vele értetni, hogy nem jó úton jár!!!!! Ha pedig sehogy sem akar megváltozni, ha tovabbra sem a családjával foglalkozik akkor igenis ott kell hagyni!!! Nem kell tűrni a végtelenségig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!