Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden férfi ilyen vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi ilyen vagy csak én találkozom a selejtekkel?

Figyelt kérdés
A férjemmel teljesen elhidegültünk, mert már semmit sem lehet vele csinálni. Mindenre azt mondja, hogy túl sok gondja van, tele a feje. Azt hittem, csak ő hárít, de a bevásárlóközpontban ma hallottam egy pasit, amint a másiknak magyarázza, hogy annyi gondja van, egy nőhöz semmi kedve, nincs rá energiája. Nem értem! Nekem ha bármi bajom van, csak azt várom, hogy a férjem ölelésében vagy egy közös program közben elfeledhessek mindent! 
2014. márc. 29. 11:33
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

Meg kell szokni ezt a helyzetet,nem szabad egy piócának lenni.A párkapcsolat KÉT emberről szól,nem egyről.Nem rólad,nem róla,hanem RÓLATOK.Egy párkapcsolat kezdetén(2-3 év) megismerik egymást az emberek,aztán 1-2 év alatt sikerül egymáshoz alkalmazkodni TELJESEN,és aztán már boldogan élhetnek addig,amíg nem jön valami probléma.Olyankor kerül fordulóponthoz a kapcsolat,és olyankor el kell gondolkozni,hogy valóban szükségük van-e egymásra.

Fontos,hogy meggondold,hogy neked szükséged van egy ilyen férfira,vagy szeretnél-e magad mellé egy olyan embert,mint te(aki majd nem tart piócának).

Az ilyen természetesen férfiban GYAKORIBB,aki pióca(mármint szerintem),nőben több ilyen van.Nőben szerintem elviselhető a piócaság,férfiban már nem annyira..

2014. márc. 29. 12:18
 12/47 A kérdező kommentje:

Miért lenne piócaság, ha vágyom a közelségére? Ha a szerelem és az együtt töltött idő, az ami engem boldoggá tesz?

Nem általánosítottam, kérdeztem! Érdeklődtem, hogy általános-e ez a fajta hozzáállás. Szerintem igenis a férfinak kell erősnek lennie. Vagy már az is baj, hogy nem a ma divatos langyi pasit akarok magam mellé?

Amúgy, mindent megteszek érte, hogy boldog legyen! A problémái nagy részét én oldom meg, ami marad, az anyagi gond, amit magának kreált!

2014. márc. 29. 12:19
 13/47 anonim ***** válasza:
60%
Hány férjed van? ("csak én találkozom a selejtekkel?")
2014. márc. 29. 12:20
 14/47 anonim ***** válasza:
82%
a saját férjedre azt végod, hogy selejt, akkor mégis mit vársz tőle. lehet ő ezt sose fogja látni amit itt kérdeztél, de érzi a mindennapokban.
2014. márc. 29. 12:22
 15/47 A kérdező kommentje:

Egy férjem van. Ha elolvasnád a kérdést, értenéd.

Nem ilyen volt régen! Órákon át beszélgettünk, szeretkeztünk, újra beszélgettünk, sétáltunk, beszélgettünk, stb. :) Most meg, mint egy hisztis kislány, csak panaszkodik!

Többször beszéltem vele erről, nem csak érzi, tudja is, hogy nem vagyok boldog.

A kérdés viszont az, hogy általános-e manapság ez a hozzáállás a férfiaknál, hogy képtelenek kezelni a problémáikat és kifordulnak magukból.

2014. márc. 29. 12:28
 16/47 anonim ***** válasza:
38%
"minden baját te oldod meg? talán az a baja, hogy kiveszed a gyeplőt a kezéből, és te lettél a főnök, erre ugye nem gondoltál?
2014. márc. 29. 12:29
 17/47 anonim ***** válasza:
60%

miért akarsz a selejttel beszélgetni meg szexelni, hm?

mond meg neki, hogy ennek gondolod, aztán majd nézhetsz.

de se vagy egy bombanő!

2014. márc. 29. 12:33
 18/47 A kérdező kommentje:
Kedves 17-es! Honnan is ismersz???
2014. márc. 29. 12:34
 19/47 anonim ***** válasza:
60%

Ha ez bevásárlás közben történt akkor értem h mi a baja. Én is volt h 2 órát szívtam az exemmel mire vette egy tusfürdőt.

Szóval ti nők nagyon lassan vásároltok és már bocs, de ez a férfiaknak elég nagy gondot jelent.

Pl

[link]

V ezt nézd meg

http://www.youtube.com/watch?v=9zG99bEIJA0

2014. márc. 29. 12:42
 20/47 anonim ***** válasza:
60%

akkor írd már le te milyen vagy. tökéletes?

annyit látunk hogy csezsett hisztigép vagy!

2014. márc. 29. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!