Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden férfi ilyen vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi ilyen vagy csak én találkozom a selejtekkel?

Figyelt kérdés
A férjemmel teljesen elhidegültünk, mert már semmit sem lehet vele csinálni. Mindenre azt mondja, hogy túl sok gondja van, tele a feje. Azt hittem, csak ő hárít, de a bevásárlóközpontban ma hallottam egy pasit, amint a másiknak magyarázza, hogy annyi gondja van, egy nőhöz semmi kedve, nincs rá energiája. Nem értem! Nekem ha bármi bajom van, csak azt várom, hogy a férjem ölelésében vagy egy közös program közben elfeledhessek mindent! 
2014. márc. 29. 11:33
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

Igen Te sem vagy jobb ! :)

De most komolyan,ilyeneket minek kérdezni itt?

Minden gondját Te oldod meg?Részese vagy az életének,lehet jómagad formáltad ilyenné.

De aztán gondolkodom is....Lehet hogy fiatalok vagytok?Mert a fiataloknak van elég silány hozzáállása mindenhez,na meg egy szöget sem tudnak beverni a falnak és a vágyálmuk egy panel .... :)

Ha a férjed tudja hogy nem vagy boldog,és eddig nem tett érte hogy jobb legyen akkor elképzelhető hogy valamiért már nem bízik benned vagy már nem szeret annyira amennyire,vagy akár félre is mehet.soha sem lehet tudni.

Elsősorban:Oldjátok meg a problémát és ne egyből váljatok!

2014. márc. 29. 12:52
 22/47 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nincs igazatok! Jogos a kérdése, a házasság nem arról kell, hogy szóljon, hogy mikor jó a kedvünk akkor a párunk is jó, de ha problémánk akad akkor egyedül akarok lenni és a legkevésbé van szükségem a páromra,igen is, hogy ez ökörség. Még ha egyeseknek itt fáj is az igazság. Joban rosszban!!!!!!! Akkor miről is beszélünk?
2014. márc. 29. 13:03
 23/47 anonim ***** válasza:
90%
Igazából bár nem megválaszolták mert annyira nem inteligensek, hogy a kérdésre valaszoljanak,de megkaptad a választ eleg sok az ilyen sajnos. Mivel a férjedről van szó próbálj vele beszélni, mond meg neki, hogy ez nem jó amit csinál próbálja neked elmondani a sérelmeit ha azután is úgy érzi magányra van szüksége talán érdemes engedni,de beszéljetek!!! Ne hagyd mindent helyre lehet hozni!
2014. márc. 29. 13:09
 24/47 anonim ***** válasza:
55%
Pff.... szóval ha a férj ideges nem akarja, hogy odabújjanak hozzá stb, és a nő megteszi, felhúzza a pasit, akkor a pasi a hibás? ... Ja magányra nem vágyhat szerencsétlen, mikor ez a kedves krédező cseszteti, idegesítő egy nőszemély lehet!
2014. márc. 29. 13:11
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező sajnos nem egy esetről beszél!!!!!! Hanem arról, ha a férjével már semmi közös programjuk nem lehet mert neki folyton problémája van!!!! Nektek ez normális, hogy van egy párod aki folyton elküld maga mellől mert neki gondja van? Kinek nincs??????
2014. márc. 29. 13:21
 26/47 anonim ***** válasza:
19%
talán az asszony a fő problémája!
2014. márc. 29. 13:30
 27/47 anonim ***** válasza:
84%
Egy férfinak ha gondja van,szeret elvonulni.Másképp vannak összerakva,mint mi.Ha ezt megérted,már sokat haladtál afelé,hogy javíts a házasságodon.
2014. márc. 29. 13:43
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem szerencsére nem ilyen. Neki is jól esik az együtt töltött idő egy nehéz nap után, meg a szeretgetés. Nekem is. Úgyhogy ebben hasonlóak vagyunk szerencsére.
2014. márc. 29. 13:46
 29/47 anonim ***** válasza:
78%

Igen, mind a 3,5 milliárd férfi ilyen a bolygón!

/sarcasm/

2014. márc. 29. 13:47
 30/47 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a hozzáállásoddal van baj. Inkább ott kellene kezdeni, hogy megkérdezed tőle, mi nyomasztja, mi a baja, miben tudsz segíteni, hogy ez enyhüljön. Ha kevesebb gondja lesz, mert mondjuk egy részét leveszed a válláról, akkor lehet, hogy ismét lesz kedve beszélgetni, sétálni, szórakozni...stb.

De a leírtak alapján elég önző a hozzáállásod, azt várod, hogy neked jó legyen, téged boldoggá tegyen, de nagy ívben teszel rá, hogy az ő lelki világát mi nyomja.

A házasság arról szól, hogy a felek segítik egymást a nehéz időszakokban, nem arról, hogy az első rossz periódusnál nyivákolnak és selejtnek nevezik a párjukat.

2014. márc. 29. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!