Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden férfi ilyen vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi ilyen vagy csak én találkozom a selejtekkel?

Figyelt kérdés
A férjemmel teljesen elhidegültünk, mert már semmit sem lehet vele csinálni. Mindenre azt mondja, hogy túl sok gondja van, tele a feje. Azt hittem, csak ő hárít, de a bevásárlóközpontban ma hallottam egy pasit, amint a másiknak magyarázza, hogy annyi gondja van, egy nőhöz semmi kedve, nincs rá energiája. Nem értem! Nekem ha bármi bajom van, csak azt várom, hogy a férjem ölelésében vagy egy közös program közben elfeledhessek mindent! 
2014. márc. 29. 11:33
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
75%

Boldogabb lenne a vilag, ha nem a sajat elvarasaink szerint kellene elnie masoknak.

Neked az esik jol, a ferjednek mas.

2014. márc. 29. 11:35
 2/47 anonim ***** válasza:
72%

Ilyen EMBEREK vannak, és messze nem selejtek.

Én nő vagyok, és ha gondom van, nekem is a legutolsó gondolatom, hogy kihez bújjak. Azért, mert valaki máshogy gondolkozik, mint te, nem lesz selejt.

2014. márc. 29. 11:35
 3/47 anonim ***** válasza:
53%

"Nekem ha bármi bajom van, csak azt várom, hogy a férjem ölelésében vagy egy közös program közben elfeledhessek mindent! "

Mekkora selejt vagy..

2014. márc. 29. 11:45
 4/47 anonim ***** válasza:
95%
itt azért nem szokàsokrol van szo! Nem biztos, hogy nàlatok màs az ok, bàrmi lehet a hàttérben! Probàlj vele nyugodtan beszélgetni:))
2014. márc. 29. 11:45
 5/47 anonim ***** válasza:
95%

Egy kapcsolat két emberen múlik.

Ha sok gondja van akkor Neked is van annyi dolgod hogy legalább pihenéseben vagy valami másban segíts neki.

Ami meg az elhidegülést illeti,mindkettőtöknek kéne próbálkoznia.Lepd meg egy jó kis vacsival valami nagyon csini fehérneműben vagy menjetek és vegyetek ki egy hétvégét és menjetek pihenni,ahol nincsenek gondok.Lehet hogy csak egy kis kikapcsolódásra van szükségetek!És ne fásuljatok bele a hétköznapokba!

2014. márc. 29. 11:50
 6/47 anonim ***** válasza:
57%
Nyilván a mindennapokban nem vagy egy ilyen általánosító, lenéző, buta, egoista hölgyemény. És mindenki alig várja, hogy találkozhasson veled. Vagy tévedek?
2014. márc. 29. 11:50
 7/47 anonim ***** válasza:
90%
Nő vagyok, de ha bajom van, egyedül akarok lenni, párom meg pont fordítva. Akkor ki most a selejt?
2014. márc. 29. 11:52
 8/47 anonim ***** válasza:
93%

Meg kell szokni ezt a helyzetet,nem szabad egy piócának lenni.A párkapcsolat KÉT emberről szól,nem egyről.Nem rólad,nem róla,hanem RÓLATOK.Egy párkapcsolat kezdetén(2-3 év) megismerik egymást az emberek,aztán 1-2 év alatt sikerül egymáshoz alkalmazkodni TELJESEN,és aztán már boldogan élhetnek addig,amíg nem jön valami probléma.Olyankor kerül fordulóponthoz a kapcsolat,és olyankor el kell gondolkozni,hogy valóban szükségük van-e egymásra.

Fontos,hogy meggondold,hogy neked szükséged van egy ilyen férfira,vagy szeretnél-e magad mellé egy olyan embert,mint te(aki majd nem tart piócának).

Az ilyen természetesen férfiban GYAKORIBB,aki pióca(mármint szerintem),nőben több ilyen van.Nőben szerintem elviselhető a piócaság,férfiban már nem annyira..

2014. márc. 29. 12:13
 9/47 anonim ***** válasza:
54%
Amíg nincs benned tisztelet drágaság, te vagy a legnagyobb selejt. Meg önmagad legnagyobb ellensége e téren (is), nem utolsó sorban. Innen kell elindulni az elmélkedésben. Látszik, hogy csak magadból, a női önmagadból tudsz kiindulni - férfiak és nők mások. Gondolom nem hagyod, hogy téged ez a kósza tény bezavarjon. Amit tudok kívánni neked - és ez a lehető legtöbb - az az lenne, hogy felnövés. Nem kislányos kifele fröcskölés, hanem felnőtt módira problémakezelés, önkifejezés, kommunikáció a célszeméllyel, környezettel. No majd egyszer, talán.
2014. márc. 29. 12:16
 10/47 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy hogy nézel ki? Mert lehet az a baj. Mert hosszú évek alatt annyira letudják a nők selejtezni saját magukat is, ezzel a kapcsolatukat is hogy ember legyen a talpán aki ezek után " közös " programot akar.
2014. márc. 29. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!