Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ilyen vagy csak én találkozom a selejtekkel?
Boldogabb lenne a vilag, ha nem a sajat elvarasaink szerint kellene elnie masoknak.
Neked az esik jol, a ferjednek mas.
Ilyen EMBEREK vannak, és messze nem selejtek.
Én nő vagyok, és ha gondom van, nekem is a legutolsó gondolatom, hogy kihez bújjak. Azért, mert valaki máshogy gondolkozik, mint te, nem lesz selejt.
"Nekem ha bármi bajom van, csak azt várom, hogy a férjem ölelésében vagy egy közös program közben elfeledhessek mindent! "
Mekkora selejt vagy..
Egy kapcsolat két emberen múlik.
Ha sok gondja van akkor Neked is van annyi dolgod hogy legalább pihenéseben vagy valami másban segíts neki.
Ami meg az elhidegülést illeti,mindkettőtöknek kéne próbálkoznia.Lepd meg egy jó kis vacsival valami nagyon csini fehérneműben vagy menjetek és vegyetek ki egy hétvégét és menjetek pihenni,ahol nincsenek gondok.Lehet hogy csak egy kis kikapcsolódásra van szükségetek!És ne fásuljatok bele a hétköznapokba!
Meg kell szokni ezt a helyzetet,nem szabad egy piócának lenni.A párkapcsolat KÉT emberről szól,nem egyről.Nem rólad,nem róla,hanem RÓLATOK.Egy párkapcsolat kezdetén(2-3 év) megismerik egymást az emberek,aztán 1-2 év alatt sikerül egymáshoz alkalmazkodni TELJESEN,és aztán már boldogan élhetnek addig,amíg nem jön valami probléma.Olyankor kerül fordulóponthoz a kapcsolat,és olyankor el kell gondolkozni,hogy valóban szükségük van-e egymásra.
Fontos,hogy meggondold,hogy neked szükséged van egy ilyen férfira,vagy szeretnél-e magad mellé egy olyan embert,mint te(aki majd nem tart piócának).
Az ilyen természetesen férfiban GYAKORIBB,aki pióca(mármint szerintem),nőben több ilyen van.Nőben szerintem elviselhető a piócaság,férfiban már nem annyira..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!