Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Zavarna, ha megtudnád ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha megtudnád ezt a feleségedről/menyasszonyodról?

Figyelt kérdés
Előtted 10-15 férfival volt dolga, vagy volt együtt egyszerre 2 férfival is.
2014. márc. 26. 14:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18%
a párom tudja, és nem zavarja.. inkább engem az zavar, hogy 32 évesen 3 lánnyal volt.. sztem az lett volna a normális, ha vagy 30 lett volna :D
2014. márc. 26. 15:02
 12/23 anonim ***** válasza:
38%
jobban zavar hogy a pasim csak 1 nővel volt előttem
2014. márc. 26. 16:06
 13/23 anonim ***** válasza:
44%

Nem értem az itteni leszavazókat. Itt nem tanácsot kértek, ami lehet hasznos, vagy haszontalan, hanem véleményt.

És ha már valaki elmondta a saját tapasztalatát, egyből le van szavazva. Mi van valaki olyan prűd itt, hogy nem tudja elfogadni, hogy valaki nem az ő elvei szerint él?

Akkor itt vagyok szavazz le megint, mert még most sem zavarna, és a páromat sem zavarja, hogy 1 nem csak ő volt az életemben.........

2014. márc. 26. 16:20
 14/23 anonim ***** válasza:
24%
Naná,az ilyen nem tud sokáig egy helyben lenni. Főleg ha belegondolsz, hogy általában kevesebbet mondanak a valóságnál, így nyugodtan számolj 20-30-al.
2014. márc. 26. 16:22
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

Mi az, hogy "ilyen"? MIlyen?

Ha menyasszony vagy feleség, akkor már tini, tegyük fel majdnem 30 és juj volt 15 férfival dolga, és akkor mivan? egészségére!

Vannak ilyen pasik, akiknek fáj, mert nekik egy nő se jut

2014. márc. 26. 16:27
 16/23 anonim ***** válasza:
57%

"és akkor mivan?"

Az van, hogy zavarna. Ez volt a kérdés.

2014. márc. 26. 16:36
 17/23 anonim ***** válasza:
40%
Nem, te minősítetted az alapján, hogy hány férfival szexeét. Need mennyi az elfogafdott? csak szűzekkel kezdesz vagy van limit? 6 csók, 3 szex, 1orál? :D
2014. márc. 26. 16:50
 18/23 anonim ***** válasza:

"Nem, te minősítetted az alapján, hogy hány férfival szexeét. "

Mi nem? Nem ez volt a kérdés? Én ezt olvasom: Zavarna, ha...?

Minősítettem. Atyaég. Hogyan lehet ezt a kérdést anélkül megválaszolni, hogy nem minősítek? Ha nem zavar, pozitívan minősítesz, ha zavar, akkor negatívan. Vagy itt csak bólogatni lehet?

" csak szűzekkel kezdesz"

Szüzek, na ne röhögtess, van olyan? :D

2014. márc. 26. 17:07
 19/23 anonim ***** válasza:
15%
Én is ennyivel voltam kb, A barátom 10 körül. Nincs ebben semmi, én el is meséltem neki mindegyiket és ő is nekem.
2014. márc. 26. 18:18
 20/23 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem vagy képes elfogadni a múltját, miért vagy vele?
2014. márc. 26. 19:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!