Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha megtudnád ezt a feleségedről/menyasszonyodról?

Nem értem az itteni leszavazókat. Itt nem tanácsot kértek, ami lehet hasznos, vagy haszontalan, hanem véleményt.
És ha már valaki elmondta a saját tapasztalatát, egyből le van szavazva. Mi van valaki olyan prűd itt, hogy nem tudja elfogadni, hogy valaki nem az ő elvei szerint él?
Akkor itt vagyok szavazz le megint, mert még most sem zavarna, és a páromat sem zavarja, hogy 1 nem csak ő volt az életemben.........

Mi az, hogy "ilyen"? MIlyen?
Ha menyasszony vagy feleség, akkor már tini, tegyük fel majdnem 30 és juj volt 15 férfival dolga, és akkor mivan? egészségére!
Vannak ilyen pasik, akiknek fáj, mert nekik egy nő se jut

"és akkor mivan?"
Az van, hogy zavarna. Ez volt a kérdés.

"Nem, te minősítetted az alapján, hogy hány férfival szexeét. "
Mi nem? Nem ez volt a kérdés? Én ezt olvasom: Zavarna, ha...?
Minősítettem. Atyaég. Hogyan lehet ezt a kérdést anélkül megválaszolni, hogy nem minősítek? Ha nem zavar, pozitívan minősítesz, ha zavar, akkor negatívan. Vagy itt csak bólogatni lehet?
" csak szűzekkel kezdesz"
Szüzek, na ne röhögtess, van olyan? :D

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!