Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi van a férfiakkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Lépten nyomon papucsozva van olyan férj aki otthon mondjuk kiveszi a reszét a házimunkából? Persze van nő is aki elhanyagolja a férjét ne is mondjuk nincs.

Csak sok embert látok s nőknél mintha ez már lassan elfogadott lenne hát ő a férfi a na,a nőnek többet kell tűrnie... A férj otthon egy villát nem tesz egyik fiokból a másikba. Mikor lesz vége ennek a nagy nő férfi szerepnek?

tegnap 14:05
 1/8 TiniTitán0213 ***** válasza:
91%
Inkább örülni kéne a segitőkéz férfiaknak.
tegnap 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Passz. Egyik excsajom azért veszett össze velem, mert rendet tettem nála. Szerinte csak azért kezdtem el pakolni, hogy nekem jobb legyen.
tegnap 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök ezeknek a mártírkodóknak, legalább több “papucs” marad nekem, és találok egy olyat, aki mellett könnyű és boldog életem van. Ők meg felőlem aztán sikálják a retket egy “hozd a söröm, némber” típusú férfi mellett.
tegnap 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Csak sok embert látok s nőknél mintha ez már lassan elfogadott lenne hát ő a férfi a na,a nőnek többet kell tűrnie..."

Én meg úgy látom, hogy sok nő ÖNKÉNT lemegy kutyába a férfiak miatt! Még együtt se vannak csak randiznak, de már főznek, sütnek a férfiaknak sőt már mindenre hajlandóak értük ágyban és azon kívül!

A nők legalább fele SZABAD AKARATUKBÓL alacsonyabb rendűként viselkednek és az a férfi elfogadja még tart a rózsaszín köd aztán kivág mint a szart, vagy teljesen megszokja és szintén elfogadja, egy gyufaszálat nem rak odébb hiszen a nő megteszi helyette!

tegnap 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
4. Nekem volt jó pár nőm, de egy se ment le kutyába. Mondjuk én az erős, karakteres nőket vonzottam.
tegnap 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5

Az összes nőre írtam? Nem! Nem mindegyik felmosórongy szerencsére, de attól még igaz, hogy sok nő ONMAGÁTÓL vállalja és a férfiaknak nem kell lenyomni őket, megverni és hasonlók.

tegnap 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez olyan, mint az online anya csoportok (ott mindenki rossz anya, ha van valami gondja vagy fáradt, néha megemeli a hangját). Ez csak az online térben működik így, hogy csináltál valamit és rögtön papucs vagy (vagy sz@r anya).

A valóságban igenis ki kell venned a részed a házimunkából vagy ott leszel hagyva (vannak kivételek, de én most az átlagról beszélek).

Nőként ha melóznom kell és fizetni a kiadásaim nem fogok otthon mindent is megcsinálni utánad csak mert f@ssz@l a lábad közt születtél.

tegnap 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
7. Talán az ismerkedési szakaszban nem egy anyuci kedvencét kell választani, utána meg nem kell elkényeztetni.
ma 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!