Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Zavarna, ha megtudnád ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha megtudnád ezt a feleségedről/menyasszonyodról?

Figyelt kérdés
Előtted 10-15 férfival volt dolga, vagy volt együtt egyszerre 2 férfival is.
2014. márc. 26. 14:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%

Miért zavarna az, ha előttem volt. Ha a kapcsolatunk alatt az más lenne, de így nem.

Örülj inkább, hogy volt már két pasival, mert ha ez piszkálta a fantáziáját akkor megtapasztalhatta, és nem a házasságotok alatt fog próbálkozni.

A 15 pasi meg nem igen sok, persze akkor ha nem 18 éves.

2014. márc. 26. 14:18
 2/23 anonim ***** válasza:
55%
Nem.
2014. márc. 26. 14:18
 3/23 anonim ***** válasza:
42%
Honnan "tudtad" meg?
2014. márc. 26. 14:19
 4/23 anonim ***** válasza:
62%
Én is így voltam ezzel valahogy, volt egy kiélős korszakom, ami elmúlt. A párom tud róla, de nem zavarta. Még mindig jobb, hogy a te feleséged/menyasszonyod is túl van ezen a korszakán, minthogy az esküvő után jöjjön rá, hogy milyen álmait nem váltotta eddig valóra.
2014. márc. 26. 14:20
 5/23 anonim ***** válasza:
65%

Férjem is volt előttem 10-15 nővel, köztük biszex-szel, hivatásossal, volt egyéjszakás kalandja is nem egy...

Örülök, hogy előttem kipróbált mindent, amit akart, akkor találkoztunk, amikor családot akart alapítani, és ahhoz keresett megfelelő társat.

11 éve vagyunk házasok.

2014. márc. 26. 14:33
 6/23 anonim ***** válasza:
61%

Nem, nem zavarna!

A múltjához semmi közöm. Ha szeretné, akkor megosztja velem (bár ilyet nem nagyon szokás "képzeld én kb 10-15 pasival feküdtem le!"), de hogy előttem hány emberrel volt dolga, az csak és kizárólag rá tartozik...

2014. márc. 26. 14:38
 7/23 anonim ***** válasza:
73%

Az a lényeg, hogy most milyen a párod.

Mindenkinek vannak "korszakai".

Én megbeszélném vele ezt a témát, hidd el úgy tudod csak feldolgozni. (mert gondolom valahol zavar, ha feltetted itt ezt a kérdést)

Bevallom engem azért kicsit zavarna a tudat. (annak ellenére, hogy vallom, hogy nem birtokolhatjuk a másikat... a múltját főleg nem. Nem az a lényeg honnan jön, hanem hogy hova tart.) Bizonyára azért mert feleségemnek én voltam az első, és bennem más alakult ki a nőkről.

2014. márc. 26. 14:39
 8/23 anonim ***** válasza:
47%

Attól függ, hogy hány éves, és hány évesen kezdte aszexuális életet. Mert tegyük fel 10év alatt 10-15 férfi nem sok, az évi 1-2.

Az meg, hogy kipróbálta hármasban, ahogy mondták, legalább nem később furdalja a kíváncsiság, hogy milyen lehet.

Nekem nőként volt ennyi cirka 11 év alatt. Ebben volt komoly kapcsolat, egy-éjszakás,volt, amit én komolyan vettem de palira vettek. Most Tudja, hogy ő kell nekem, ami pedig a múlt, az elmúlt, nem ismertük egymást akkor.

2014. márc. 26. 14:58
 9/23 anonim ***** válasza:
29%
* Most menyasszony vagyok, a páromat nem zavarja, tudja, hogy ő kell nekem, ami pedig a múlt, az elmúlt, nem ismertük egymást akkor.
2014. márc. 26. 15:00
 10/23 anonim ***** válasza:
12%
ez a fajta vágy nem múlik el nők és a férfiak 50% félrekúr valahol kiderül valahol nem de sokan nevelik a sajátjukként a más gyerekét
2014. márc. 26. 15:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!