Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek miért megy tönkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért megy tönkre annyi házasság?

Figyelt kérdés
Sőt miért maradnak az emberek éveket rossz pár mellett? Én is amellett vagyok ha van gyerek próbáljuk megoldani de ha csak egyik akarja annak sok értelme nincs. Sok év próbálkozás után meg már az maga a pokol ha nem válnak és ezt mondogatják á mással is ilyen lenne? Miért nem kommunikálnak az emberek egy kapcsolatban?
tegnap 13:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Mert buták, önzőek, nem képesek kompromisszumokat kötni, megbeszélni dolgokat, nincs szeretet. Mimdenki csak kapni akar, adni nem igazán.
tegnap 13:49
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
Az egó miatt. Rossz pár nincs, csak rossz egó.
tegnap 13:54
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
Mert az emberek nem képesek megállapodni.
tegnap 13:57
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

1. Nem értek egyet! A probléma lényege sokkal egyszerűbb. A többségi társadalom nincs választási helyzetbe amikor partnert keres. Ez nem párválasztás, hanem pár próbálás.

Azoknak van szerencséje, akiknek hosszú távon olyan partner adatott meg, ahol a a marginális pontokban egyeznek. Ha van 10 pont, és abból 5-6 már jó, akkor bizony az már egy jó alapnak számít. Abban bíznak hogy a maradék 4-5 pont majd idővel javulni fog. Nos ez nem szokott megtörténni. Innentől fogva romlik meg a házasság. Ne gondold azt hogy csak véglény bunkók élnek olyan házasságban, akiknek nem tökéletes.

tegnap 13:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak nagyon kevés ember illik össze a másikkal ténylegesen, és kompromisszumot kötni meg többnyire csak az egyik fél hajlandó, az egyoldalúságba viszont idővel bele fárad.
tegnap 14:02
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
A pasik kangörcse miatt hogy minden nő jo nekik.
tegnap 14:03
 7/15 anonim ***** válasza:
56%
Mert lehet, hogy az emberi faj nem alkalmas az élethosszig tartó monogamiara.
tegnap 14:09
 8/15 anonim ***** válasza:
39%

" Ha van 10 pont, és abból 5-6 már jó, akkor bizony az már egy jó alapnak számít. Abban bíznak hogy a maradék 4-5 pont majd idővel javulni fog. Nos ez nem szokott megtörténni. Innentől fogva romlik meg a házasság."

Nem. A házasság attól kezdve nem jó, hogy 5-6-ot elfogadsz a 10-ből, és arra alapozol.

8-10/10 között lehet csak esélyes egy házasság.

tegnap 14:11
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szeretik egymást és/vagy nem illenek egymáshoz.
tegnap 14:14
 10/15 anonim ***** válasza:
38%
8. Ja, akkor lenne... Csak ám egy élet is kevés sokszor ahhoz, hogy találj egy olyat. Erre mondtam hogy a jó házasság nem tudás, hanem extrém szerencs kérdése! Vagy ad neked a sors egy megfelelő partnert, vagy nem. Nekem se adott, nálam is csak 10/6 van meg, az a 4 pont meg már kiégette a testem, lelkem.
tegnap 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!