Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért megy tönkre annyi házasság?
Figyelt kérdés
Sőt miért maradnak az emberek éveket rossz pár mellett? Én is amellett vagyok ha van gyerek próbáljuk megoldani de ha csak egyik akarja annak sok értelme nincs. Sok év próbálkozás után meg már az maga a pokol ha nem válnak és ezt mondogatják á mással is ilyen lenne? Miért nem kommunikálnak az emberek egy kapcsolatban?tegnap 13:46
11/15 A kérdező kommentje:
De utolsó akkor lépj. Ha legalizálod ennél nincs jobb. És nem csak szerencse,inkább az elejés ezeket tudatosan lefektetni van normális férfi még és nő a világon. Olyan nincs ne találj jobbat ha valami rossz,csak jobb ebbe kapaszkodni
tegnap 14:54
12/15 anonim 

válasza:

"Nekem se adott, nálam is csak 10/6 van meg, az a 4 pont meg már kiégette a testem, lelkem."
Nem kötelező feláldozni az életed azért, hogy elmondhasd kapcsolatban vagy.🤷A te döntésed egyedül, ha mazochistaként élsz.
13/15 anonim 

válasza:

Mert bele van táplálva az emberekbe hogy bizony házasodni kell, mert az az élet rendje az a legjobb dolog az életben, akkor leszel menő ha találsz valakit aki elvesz vagy hozzád megy. Egyszerűek ezért szerelem kötődés érzelem nélkül is házasodnak.
14/15 anonim 

válasza:

Nem kaptak a szüleiktől jó szülői mintát, a neveltetésről nem is beszélve; nincs energiájuk-idejük a feleknek egymásra; sokan kapcsolatról kapcsolatra csapódnak, így nem gyászolják meg a régit, nem is gondolják át, hogyan/mit kellene másként tenniük a következőben...
15/15 anonim 

válasza:

A gyerekek es az anyagiak miatt. Mert a gyereknek nem jobb rossz anyagi körülmények között felnőni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!