Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen a házassága/kapcsolata gyerekek után? Van, akinek nem ment tönkre?
Nem nekem szól a kérdés ugyan, de válaszolnék. Én a gyerek vagyok ebben a felállásban.
A szüleimnek jó a kapcsolata. Rendszeresen járnak randizni, járnak baráti társaságba, utaznak kettesben.
Mi gyerekek 16-22 évesek vagyunk. Egész életemben azt láttam, hogy a szüleimnek jó a kapcsolata. Igaz, fogalmam sincs milyen volt előtte, esetleg elmesélésekből.
Csak elváltakról tudok..ujabb ferj ujabb gyerek megint válás.
Egy nő sincs a környezetemben aki a verszerinti apjával nevelné a gyerekét és nem egyedul vagy mással, csak az 50-60 éves kollegák vannak tizen huszonéve ugyanazzal a ferfival akitől szültek.
A fiatalabb generációkból egyetlen egyet se ismerek akik ne váltak/szakítottak volna.
Még a gyerekek ovis korát végigviszik egyutt de sulikban nincs 2 gyerek szinte akinek a szulei ne elváltak lennének.
"A férjeteknek milyen a viszonya a gyerekekkel?"
Jó. Csüngenek is rajta a mai napig, pedig már fiatal felnőttek. Isszák a szavát, és ha morran mert olyan helyzet van, akkor "vigyázállás". 1 évben 1x ha morrant valamit, mert maga a nyugalom mintaszobra. Rengeteget hülyéskedik velük. De szerintem még kell is addig amig itthon laknak.
A kapcsolatunk normális, sok a humor, akár önmagunkon is:DD mert hát ugye ahogy az ember idősödik úgy vesz észre dolgokat, és nekünk ez még új.
"Mennyit foglalkozik velük?"
Sokat,még mindig, kell is szerintem, mert a mai ifhúságnak sokkal nehezebb helyzete van, mint nekünk volt a külső körülmények miatt..
#4:
Véletlen a megfigyelések. Az ezer főre jutó válások száma jóval alacsonyabb most, mint az 50-60-as kollégáik fiatal korában .(KSH)
#7:
Nem véletlenül mondják azt hogy a hitelek örökre összekötnek!
CSOK, babaváró, és egyéb hitelek, a magas albérletárak, magas infláció és egyéb ilyen dolgok kötnek össze sokszor olyan embereket, akik már rég szabadulnának egymástól, csak nem tudnak! Ezeket nem írják bele a KSH kimutatásokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!