Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkrement házasság, vagy van még remény?
Az a kérdés, szereted e és ő téged viszont szeret e?
Én 20 év után is szeretem a férjemet.
Ha már tudnál mással boldog lenni, ha nem kívánod őt magad mellett, elmenni vele ide oda, akkor azt már megette a fene. Te tudod, hogy mit érzel. De ez nem csak rajtad múlik, hanem rajta is. Egy kicsit minden házasság ellaposodik néha. De sok minden helyre lehet hozni, ha akarjátok.
Ulj le es neki mondd el mit erzel. Egy hazassag nem magatol mukodik, mindketten dolgoznotok kell rajta. Egy ido utan elmulik a rozsaszin kod viszont egyben kell tartani, foleg ha gyerekeitek vannak. Feleloseggel tartoztok irantuk. Tudom, hogy divat a valas, azt is, hogy valszeg le leszek pontozva viszont szerintem gyerekkel mar a csalad es nem az egyen boldogsaga/boldogulasa kell legyen a prioritas.
Ezt sajna az en volt felesegem nem igy gondolta. 39 F
Először is a férjeddel kéne ezt a problémát megbeszélni!
Ha szereted őt, akkor jobb lenne ezt a házasságot helyrehozni!
Hidd el! Nem jó elválni két gyerekkel... Sok pénz, rengeteg veszekedés, bírósági tárgyalások...
Mi úgy nőttünk fel, hogy anyámék elváltak. Nagyon rossz volt, hogy kéthetente lehettem csak anyámmal...
Úgy gondolom, nektek még meg lehetne menteni a házasságotokat! Ehhez elkerülhetetlen, hogy a férjeddel is beszélj!
Szia!
Teljesen meg tudlak érteni!!!
Én ugyan így érzek és gondolkodom, csak a feleségem miatt.
Minden végtelennek, és szürkének látszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!