Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tönkrement házasság, vagy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkrement házasság, vagy van még remény?

Figyelt kérdés
A párommal több mint 10 éve vagyunk együtt, van két gyerekünk. A kapcsolatunk nem felhőtlen, úgy érzem csak élünk egymás mellett.. Itthon elvan a saját kis világában, iszogat, nincs közös programunk. Az utóbbi két évben semmi eseményre nem mentem vele (esküvő, szülinapok, stb.), mert olykor egyedül érzem magam. Elvan ő a családjával, iszik én meg unatkozom. Először haragudott, hogy nem mentem, most megkérdez, és megy a gyerekekkel.. Mennyire önzőség a részemről? Lehet ezt helyrehozni, legyünk egy szép család?

2023. febr. 4. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Az a kérdés, szereted e és ő téged viszont szeret e?

Én 20 év után is szeretem a férjemet.

Ha már tudnál mással boldog lenni, ha nem kívánod őt magad mellett, elmenni vele ide oda, akkor azt már megette a fene. Te tudod, hogy mit érzel. De ez nem csak rajtad múlik, hanem rajta is. Egy kicsit minden házasság ellaposodik néha. De sok minden helyre lehet hozni, ha akarjátok.

2023. febr. 4. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Gondold végig, hogy várhatóan éltek 70-80 éves korotokig, ezt a langyos mocsárjárást 30-40 évig nincs értelme csinálni. Vagy nekiálltok és megpróbáljátok rendesen rendbe hozni (vélhetően szakmai segítséggel, párterápiával), vagy minél előbb békében elengeditek egymást jobb kapcsolat felé.
2023. febr. 4. 15:54
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
"Az utóbbi két évben semmi eseményre nem mentem vele " Hát akkor ezért nincs közös program. Most akkor ki is a hibás?
2023. febr. 4. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

Ulj le es neki mondd el mit erzel. Egy hazassag nem magatol mukodik, mindketten dolgoznotok kell rajta. Egy ido utan elmulik a rozsaszin kod viszont egyben kell tartani, foleg ha gyerekeitek vannak. Feleloseggel tartoztok irantuk. Tudom, hogy divat a valas, azt is, hogy valszeg le leszek pontozva viszont szerintem gyerekkel mar a csalad es nem az egyen boldogsaga/boldogulasa kell legyen a prioritas.

Ezt sajna az en volt felesegem nem igy gondolta. 39 F

2023. febr. 4. 16:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Miután állandóan elhanyagolt, és elvan a saját világában, nem volt kedvem menni, mert ugyanaz várt rám.. Nem tudom mennyire volt ez önzőség a részemről, nem volt kedvem a kirakati baba szerephez..
2023. febr. 4. 16:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdezo hangot adtal ennek? Ugy ertem a ferjednek elmondtad Mit erzel?
2023. febr. 4. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Először is a férjeddel kéne ezt a problémát megbeszélni!

Ha szereted őt, akkor jobb lenne ezt a házasságot helyrehozni!

Hidd el! Nem jó elválni két gyerekkel... Sok pénz, rengeteg veszekedés, bírósági tárgyalások...

Mi úgy nőttünk fel, hogy anyámék elváltak. Nagyon rossz volt, hogy kéthetente lehettem csak anyámmal...

Úgy gondolom, nektek még meg lehetne menteni a házasságotokat! Ehhez elkerülhetetlen, hogy a férjeddel is beszélj!

2023. febr. 4. 16:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Már régóta kérlelem hogy szenteljen egy kis figyelmet nekem, nekünk de semmi nem változott.
2023. febr. 4. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
akkor csaladterapeuta. Vagy nyiltan megmondani, hogy vagy vltoztat vagy ennyi volt mert te nem akarod ezt igy ebben a formaban tovabb.
2023. febr. 4. 17:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen meg tudlak érteni!!!

Én ugyan így érzek és gondolkodom, csak a feleségem miatt.

Minden végtelennek, és szürkének látszik...

2023. febr. 5. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!