Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek kint dolgozik a párja/férje külföldön, ő pedig itthon a gyerekek(kel), kibírta a házasságuk hosszutávon? Milyen az apa-gyereke kapcsolat?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 19:35
1/6 anonim válasza:
Rokonságban volt ilyen. A férjnek volt egy családja külföldön is. A házasság kibírta, papíron még mindig házasok. A gyerekek kis korukban örültek a sok ajándéknak, aztán felnőttek és már nem igazán tartják a kapcsolatot az emberrel, aki papíron az apjuk.
2/6 anonim válasza:
Az én párom heti 3 napot fixen a gyerekkel van
5/6 anonim válasza:
A férjem kint dolgozik. Minden hétvégén itthon van. Most várjuk az első babánkat. Én itthon vagyok de amint picit nagyobb lesz megyünk ki mi is. Nem akarunk így lakni főleg babával.
6/6 anonim válasza:
Barátnőmnél: szülők elhidegültek évek óta, anyukának szeretője van, apukának vszeg szintúgy.
Apa-lánya kapcsolat nulla - vagyis, de, apuka próbál okoskodni, úgy, hogy gyakorlatilag félévente néhány napot látja a gyerekét.
Bnőm amíg otthon élt, sokat panaszkodott róla. Miért nem válnak ha úgysem szeretik egymást? Miért akar apukásat játszni a hapek, ha amúgy nem is ismeri, etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!