Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális, hogy a férjem még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a férjem még mindig nem törölte ki az exe képeit a telefonjáról?

Figyelt kérdés

Véletlen láttam meg, ahogy egy másik régi képet keresett. Hiába próbálta gyorsan elhúzni a képernyőn, láttam a kis képkockákon a volt barátnőjét hol egyedül (bikinist is láttam), hol kettesben összebújva. Azonnal kérdőre vontam, összevesztünk mert nagyon felháborodtam. Azt mondta, hogy ezek csak emlékek. Mondtam, hogy akkor törölje ki de azonnal, mindet. Nem volt hajlandó… Végül mondta, hogy majd akkor kitörli. De nem tudom megteszi-e.

Ha ki is törölné akkor sem értem miért kellett eddig őrizni őket.

Van okom aggódni?

28 N

tegnap 23:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Van, mert most szereztél nála egy rossz pontot a hisztiddel...meg pár ilyen, aztán ott fog hagyni.
tegnap 23:52
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Ha tetszik neked, ha nem, azelőtt is volt élete a férjednek, hogy téged megismert volna. Viszont az exe nem véletlen már csak ex. Te vagy a jelen. De ha ilyeneken veszekszel vele, lehet nemsokára te is csak a múlt leszel a számára.
ma 01:50
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

Hát ahány ember annyi elv...nekem sem tetszene. Megértem, hogy van múltja, és nem kérném, hogy örökre törölje, de azt igen, hogy szem előtt ne legyen, azaz tegye rá egy adattárolóra vagy valamilyen adathordozóra azt jó napot. Ha új párkapcsolatot kezdesz valakivel, nálam alap, hogy ennyit megteszek és megtisztelem a másikat azzal, hogy ne ütközzön bele. :)

Aggódni nincs okod, addig amíg nem kéred meg és nemet nem mond rá.

ma 02:35
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Az élete egy része. Sosem értem, miért gondolják sokan úgy, hogy ezeket a részeket el kell törölni az agyból is, mintha sosem lett volna.
ma 07:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerette. Miért szakított vele?

Tudom tudom.. de jó tudni hodd el..

ma 08:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Hidd
ma 08:10
 7/11 A kérdező kommentje:

A lány szakított vele. Egyszer annyit mondott, hogy megviselte a szakítás bár utólag megértette miért szakított vele. Akkor hozzátette, hogy már továbblépett (fél év múlva összejöttünk). Pár éve véletlenül összefutottunk a lánnyal, akkor pár percet beszélgettek is.

Nekem sincsenek képeim a volt barátomról, emlékszem rá de minek a képek is a telefonban?

ma 08:26
 8/11 anonim ***** válasza:
42%
Normális, hogy nem törölte ki a régi képeket, az a nem normális, hogy te ezen hisztiztél és követelőztél. Szánalmas ez a féltékeny vergődés, de tedd csak tönkre a kapcsolatodat, majd itt a gyakorin megvigasztalnak :D
ma 10:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Elhiszem hogy nem esett jól látni azokat a képeket, de szerintem nem olyan nagy probléma mint azt érzed. Nekem is rajta voltak a képek a régi telefonomon. Emlékek, törölni nem akarom őket, nyilván nem volt háttérképem, csak benne voltak a galériámban. 1 éve lett kb új telefonom erre már nem hoztam át őket
ma 11:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszene, szerintem teljesen érthető, hogy kérdőre vontad. Nekem eszem ágában nem lenne régi szerelmeim képeit őrizgetni a telómban vagy bárhol, ők már érdektelen, semleges emberek számomra.

Az teljesen oké, hogy valaki a rengeteg fotója között véletlen ottfelejti az exe képeit is, hiszen nem jutott eszébe kitörölni. De hogy ragaszkodik is a képekhez, az nagyon gáz.

ma 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!