Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm telefonja az Exe képeivel, ez normális?
Figyelt kérdés
kb. kettő éve összejöttem egy nővel. Állítólagosan őneki volt egy ex barátja akit már elfelejtett. Múltkor Facebookon véletlenül meg osztogatta valaki képeit(mint kiderult az ex kepeit). Azt mondta, hogy azt sem tudja ki az. Tegnap miközben mentettem le a képeket a telefonjáról felbukkantak eléggé intim fotók erről az emberről és a barátnőmről. Azzal takarózik, hogy az a múltja. Erről nem beszélt semmit. Eleve azt is gáznak tartom hogy ilyen képek készülnek. Eléggé zavar, ti mit tennétek?ma 07:41
1/8 anonim válasza:
Realizálnám, hogy bennünk két év alatt nem alakult ki olyan transzparens kommunikáció, ahol mesélünk az exeinkről, és rá merünk mutatni, hogy "ő az". Vajon miért nem? Ha én jól érzem magam a kapcsolatban, megpróbálnék beszélgetni a szituról, nyíltan. Egyébként meg elgondolkodnék rajta, hogy nekem egy ilyen kapcsolat jó, ahol nem bízik bennem a másik?
2/8 anonim válasza:
Féltékeny vagy, és kutakodsz a teflonjában, nem csoda hogy nem mer őszinte lenni veled.
4/8 anonim válasza:
Normalis. Mindenkinek van multja. Ezen kar feltekenykedni.
5/8 anonim válasza:
Ha 2 éve őrizgeti ezeket akkor lehet még mindig dugnak, de biztos hogy még szerelmes.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem kutakodtam, o kert meg ra. Beleegett az arcomba a kep ahogy massal van, nekem ez tabu.
ma 09:59
7/8 A kérdező kommentje:
Es mint kiderult 4 eve orizgeti....
ma 10:06
8/8 anonim válasza:
Akkor vedd magad komolyan, és szakíts vele. Nem kell a hiszti mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!