Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm telefonja az Exe képeivel, ez normális?
Figyelt kérdés
kb. kettő éve összejöttem egy nővel. Állítólagosan őneki volt egy ex barátja akit már elfelejtett. Múltkor Facebookon véletlenül meg osztogatta valaki képeit(mint kiderult az ex kepeit). Azt mondta, hogy azt sem tudja ki az. Tegnap miközben mentettem le a képeket a telefonjáról felbukkantak eléggé intim fotók erről az emberről és a barátnőmről. Azzal takarózik, hogy az a múltja. Erről nem beszélt semmit. Eleve azt is gáznak tartom hogy ilyen képek készülnek. Eléggé zavar, ti mit tennétek?nov. 2. 07:41
11/14 anonim válasza:
#10 Emlékbe nem kefélős képet szokás eltenni. Ez nem normális.
12/14 anonim válasza:
Miert ne tehetne el a kefeleos kepet?
Nehogy mar te mond meg milyen emleket oriz.
13/14 A kérdező kommentje:
Kicsit bele mentem. Pici vita alakult ki. Valoszinuleg feltekenysegi rohamot kaptam reszemrol azert fujtam fel. Megneznem kinek tetszene ha szembe jonne egy kep ahol a szerelme eskönben van eppen, na mindegy. Viszont a datumok nem tetszettek. Nyomás alatt annyit mondott, hogy tudja mit veszitsen azert ment a kepcsere. Mert azert a csavo aktivan kuldte a br*nerrol a kepeket. Egy ripityara tort telefonrol beszelgetunk, kepek lementese lett volna a cel. Viszont a torolt kepek nem torlodtek mert megorizte a telefon kisebb felbontasban.
nov. 2. 15:29
14/14 anonim válasza:
Én nem mondom meg senkinek. Szimplán kidobnám mint macskát szarni. Ha ennyire szép emlék, hogy az exével baszik, akkor basszon azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!