Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy a barátnőm telefonja tele van a volt pasijával készült smárolós képekkel?

Figyelt kérdés

Kölcsönösen szoktuk egymás telefonját nyomkodni, ebből nálunk nincs vita. A képeit nézegettem, és elég sok ilyet találtam, ami sz.arul esett, látva hogy lejjebb görgetve velem vannak ugyanilyenek.

Azt mondta, nem törli ki őket, mert hiába múlt már el az az időszak, neki fontos volt. Nem mutattam nagyon előtte, de rohadtul idegesít..

Szerintetek ez normális?

17F

2015. márc. 28. 13:12
 1/7 CptTomato ***** válasza:
Gyerek még ahogy te is... de ettől még nem normális... mond meg neki hogy ez számodra gond...de ne keríts neki akkora feneket mintha most jegyezted volna el..
2015. márc. 28. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem normális. Őrizze meg a fejében, de ne a mobiljában.
2015. márc. 28. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztos ez a fetise te mondd neki hogy bugyikat kezdenel el gyujteni
2015. márc. 28. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy zavar, nem normális, amit csinál, de még csak egy gyerek.
2015. márc. 28. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány éves a lány egyáltalán?
2015. márc. 28. 13:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Velem egyidős
2015. márc. 28. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Na akkor máris tanultál valamit: ne túrkálj a csajod cuccai között, mert csak magaddal szúrsz ki.
2015. márc. 28. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!