Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki szakított vagy szakítana a pasijával, mert a srác nem volt vagy nem lenne hajlandó belemenni a szerepcserés szexbe?
Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 17:20
2/13 anonim válasza:
Én is szeretném, ha egy lány jól megdugná a popsim.
3/13 kendrazoltan válasza:
Mit takar számodra a szerepcserés szex? Nekem ez valahogy nem mond túl sokat, már csak a férfi és a női test anatómiai különbségeiből kiindulva....
4/13 A kérdező kommentje:
A lány felcsatolhatóval megdugja a srácot.
2015. márc. 7. 17:24
5/13 anonim válasza:
Úr isten , ilyet soha az életben nem csinálnák. Sok dolgot ki próbálnák az életben , de ezt biztos hogy nem. Szerintem utána nem férfinek , hanem nőnek érezném magamat mellette...
6/13 kendrazoltan válasza:
Hát én inkább annak vagyok a híve, hogy mindenki azt használja, amivel a természet megáldotta...
7/13 anonim válasza:
Lány vagyok, de ha ilyet kérnék a barátomtól(ami kizárt) még el is várnám hogy szakítson velem.. ha ilyesfajta vágyaid vannak,akkor keress olyan fiút aki azt élvezi.. ez elég megalázó egy pasira nézve szerintem..
8/13 A kérdező kommentje:
Srác vagyok, csak izgat a téma.
2015. márc. 7. 19:26
9/13 anonim válasza:
Akkor miért nem próbálod ki egy fiúval is és igazi farokkal dugna meg, nem felcsatolhatós műfarokkal.
10/13 A kérdező kommentje:
Gondolom srác vagy. Nem, én nőre vágyom, ezt is csak nővel csinálnám.
2015. márc. 9. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!