Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális dolog az,hogy a pasim nem tud meglenni a telefonja nélkül? Ha este megy zuhanyozni,oda is viszi magával...Ha játékból elveszem az ágy mellől, akkor addig kutatja,meg hisztizik,amíg újra nincs a kezében.

Figyelt kérdés
Mióta együtt vagyunk,ezt csinálja, úgy tesz mint akinek azon múlik az élete...Ma is felment segíteni az anyjáéknak, itt hagyta a telefont...és fél úton visszajött érte..Mondom nem tudsz meglenni, a telefon nélkül? Nem nem tudok,mert kell...Mi a fenének basszus? Úgy csinál,mintha világ végére menne,közben meg egy telek választ el minket..Ez valami függőség? Van amikor úgy is nyomkodja,meg nézi,ha beszélek hozzá..
2023. okt. 21. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

"Játékból" elveszed? Mi ez kérem, óvoda?

Még a börtönben szokták elvenni a másik dolgait "játékból", csak "megnézi a tesó".

2023. okt. 21. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
Zsák a foltját...
2023. okt. 21. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Manapság normális.

Viszont nem egészséges, ez van ne foglalkozz vele ez legyen a legnagoybb gond.

2023. okt. 21. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem az, főleg azért, mert beszélgetés közben is nyomkodja.
2023. okt. 21. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Hjajj már ezt az álnaív kérdést. Titkolózik, nem akarja, h belenézz a telójába, mert olyat latnál ami nem tetszene.
2023. okt. 21. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van párom, csakhogy tisztázzuk férfi vagyok. Én is viszem magammal a fürdőbe, mert zuhanyzás közben hallgatok zenét. Kirakom a kosárra a telót, a zene meg szól, ebben semmi nagy dolog nincs. Ha ír valaki, ír, ha nem, nem. Senkivel nem beszélek semmi olyanról. Azt meg egyenesen nem engedem, hogy bárki is megtiltsa, hogy beszéljek az ismerőseimmel. Én is úgy vagyok vele, hogy a párom azzal beszél, akivel szeretne. Ha dolog és elintézni való van, azt megcsináljuk, minden téren ezen felül mindenki azt csinál, amit akar.
dec. 15. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!