Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim rettentő trehány.Tegnap úgy összevesztünk,hogy ma kidobáltam a papucsait az udvarra,de még onnan sem hozza be.Normális ember az ilyen? Volt már olyan,hogy ti is kidobáltatok valamit,és arra sem volt képes,hogy behozza?
Nem az exemmel jársz? :D
Amúgy aki ennyire trehany az sajnos nem fog megváltozni... :( Én is szakítottam, állandóan retkes lakasra meg kupira értem haza undorító volt.
Az embereknek általában 25-30 éves korára kialakul a gógyija, és olyan is marad.
Vagy megszokod, vagy nem. Ha neked így jó márpedig csak jó ha eltűröd.
Nézi a tv-t, pöffeszkedik, sok a mosatlan, sok a szennyes, nem takarít ki és hasonlók, a szemétből jön ki a csótány?
Vannak olyan nők akik szeretik sőt ilyen "férfiakat" kívánnak.
Felesége vagy? Szeretnél így az lenni? Megsúgom házasság után is ilyen marad, kivéve ha valami nagyon valami betalál neki.
Hány évesek vagytok?
Az en parom sokat valtozott,de regebb o is eleg trehany volt.
En amugy azt nem tudtam elviselni,hogy ne takaritsak egyaltalan utana vagy helyette,mert ot nem erdekelte.Fogadtam egy takaritonot,amit o fizetett. Most is,ha nem segit a takaritasban,akkor hivom. Nekem egyedul ez segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!