Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem éltem még azelőtt férfival, csak a mostani párommal.-Nap végére mindig fáradt vagyok, rettentően. Lehet ez amiatt,hogy hirtelen " fel kellett nőjek?" Otthon édesanyám mindent megcsinált, nekem csak egy keveset kellett takarítanom.
"lótok és futok,mert sok a munka,miután hazajövök"
Miért lótsz és futsz?
Miért költöztél vele össze? Hogy neked nehezebb és rosszabb legyen? Miből gondolod, hogy minden a te dolgod? Ez így nem jó neked, és végső soron neki se, ha egy agyonhajszolt mukagép vagy. Így semmi értelme az egésznek. Nem beszéltétek meg előre, hogy hogyan fogtok élni?
Ez most egy provokatív troll kérdés akar lenni, vagy tényleg van valaki ennyire szolgalelkű?
Persze, hogy elfárad valaki, ha mindent ő csinál, míg a férfi ül az asztalnál…
Bár nekem elég kamunak hangzik, már alapból az is életszerűtlen, hogy valaki újságot olvasgasson munka után (50 évvel ezelőtt még általános jelenség volt, de 2023-ban ki olvasna újságot, pláne ennyi idősen?)
Ez valami hihetetlen, hogy most már minden este lenyomjátok itt ugyanazt a műsort!
De komolyan már egy ideje felfigyeltem rá, hogy először jön a "minden férfi bántalmazó/félek a férfiaktól" típusú kérdés, aztán jön a "férjem/párom cselédnek néz" típusú kérdés.
És minden áldott nyomorult nap!
Ennyire unatkoztok lányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!