Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem éltem még azelőtt férfival, csak a mostani párommal.-Nap végére mindig fáradt vagyok, rettentően. Lehet ez amiatt,hogy hirtelen " fel kellett nőjek?" Otthon édesanyám mindent megcsinált, nekem csak egy keveset kellett takarítanom.
#14 Már bocsánat, de miért még neki kell szépen puncsolni, hogy végezze el a párja, amit kutya kötelessége lenne?
Ennyire természetes, hogy a nőnek munka mellett még egy fél műszakot le kell otthon húzni tök ingyen?Mondd meg őszintén, ki szereti ezt csinálni, kinek nem sok ez?Tudják nagyon jól a férfiak, hogy ez sok, igazságtalan, szar rabszolga munka, csak leszarják.Nem érdekli őket.Ha érdekelné őket, akkor kérés nélkül megcsinálnák.
#20 Ha fáj az igazság, akkor nézz magadba.Az igazságot közölni nem utálat.Csak nem azt akarod mondani, hogy ezek alapján joggal lehetne utálni a férfiakat?Látod, még szerinted is visszataszító az egész helyzet.
Primitív egyedül te vagy.Egyrészt a témához érdemben hozzászólni nem tudsz, másrészt olyan egy tanulatlan, mucsai butaparaszt vagy, hogy azt képzeled, a szexuális irányultságot akarattal lehet irányítani.Képzeld el, nem lehet.Na, ma is tanultál valamit.Szeva
22-es!
Na végre ma este is előjött az igazi éned!:)
"Nem számonkérően, ráripakodósan, hanem, hogy pl. "Segíts légyszi ebben és ebben, sok nekem egyedül". "
A nagy lófszt! Először is nem "segítség" kell, hanem csinálja a dolgát, és nem azért, mert már a nő "nem bírja" meg sok neki, hanem mert ő is szeretne kikapcsolódni, a hobbijaival foglalkozni.
Miért vagy vele?
Bocs, ez a TE sarad, amiért elviselsz egy ilyen hrét. Én páros lábbal rúgnám ki, az is fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!