Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőmnek miért van kevés ideje rám? Messengeren is keveset van nagyon fenn ráadásul este nincs fenn mikor tudnánk sokat beszélgetni! Mit csináljak, hogy többet keressen?
Sokat dolgozik meg ott van a családja tudom, de nekem akkor is hiányzik a szeretete mert ő jobb szeretetet tud adni mint bárki más a világon.
Találkozni meg havi 1x tudunk csak sajnos.. természetesen a család miatt! nem tudom mit tegyek nagyon szeretem őt ,de szeretet hiányom van mégis.
Mondd el neki!
Hány évesek vagytok?
Reggeltől estig melózik a pali hétvégén meg a családjával van.
Azt mondta mikor pár napja beszéltünk, hogy hamarosan jön ide abba a városba ahol én lakok a családjával mert ő amúgy ide valósi ahova én csak elköltözött és családja lett. Akkor lehet hogy tudunk találkozni ha jön ide de akkor is úgy kell, hogy a neje ne tudjon róla, nehéz lesz az biztos, de ha igazán szeret meg fogja oldani.
7: Akkor ez azt jelenti, hogy veled pont ennyit akar csak lenni.
Meg azt is jelenti, hogy csaló, nagyon rossz a jelleme, neked is meg fog gyűlni vele a bajod, ha ugyan ez is már nem az.
Eleve nem lesz kiegyensúlyozott a kapcsolat ha mindig csak ő jön hozzád, te nem őhozzá. Ez élősködés is akkor egyben rajtad, a családodon.
Te meddig tudsz így tervezni vele, hogy csak ő vendégeskedik nálatok, és csak így, havi egyszer találkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!