Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az osztjomba egy lány nagyon tecik ugy hivják Hanna és nagyon keveset beszélgetün néha néha megnevetetem és most mit csinájak hogy bejöjek nála? Help!
Hanna névjelentése:kegyelem
Név eredete:
Héber eredetû, a Johanna rövidülése és az Anna eredeti héber alakja
Név elemzése:
A Hanna név könnyed, kifinomult személyiség kialakulását segíti, de a fizikai erõnlétet egy kicsit visszafogja. A Hannák mindenben a jó minõségre vágynak. A késlekedés nagy ellenségük. Önbizalomhiányuk miatt sokszor inkább bele sem vágnak céljaik megvalósításába, mert nagyon tartanak a kudarctól, és a befektetett munka hiábavalóságától. Elõfordul, hogy mások kihasználják engedékenységüket. Természetükbõl fakadóan vonzzák azokat, akik a megértésüket és a tanácsaikat keresik.
egyit találtam rola
inkább a nyelvtanra figyelj oda
névelemzés nem éppen csajozós duma
Ez nem olyan dolog, amiben bárki is segíteni fog neked. Próbálj meg közelíteni felé valamilyen módon, és ha kölcsönös a szimpátia, az úgy is kiderül...
Egy jótanács!!! TANULJ helyesírást kérlek szépen, mert így nagyon megnehezíted a jövődet MINDEN szempontból... Senki nem fog komolyan venni, sehol. Így kb. 6 évesnek hinnélek, pedig tudom, hogy több vagy. Hanna valószínű sírva dobja a kukába a szerelmes leveledet, ha meglátja, hogy "osztjomba", "csinájak", "bejöjek".
Az előző hozzászólásom 15 másodperc alatt írtam.
Nézd b*szdmeg, senki sem b*szogatni akar, hanem tanácsot adtunk. Szerinted milyen csaj fog téged ilyen írással komolyan venni??? SZÉGYEN, érted, kib*szott szégyen az ilyen írás, erre nincs szebb szó. Ha Hanna téged így komolyan tud venni, akkor ő is egy szégyen. A te érdekedben javasoljuk, hogy tanulj meg írni, nem fikázás képp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!