Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára találkozok a párom szüleivel. Mire figyeljek oda,mire érdemes figyelni? Milyen tanácsokat adnátok? Sokat még nem beszéltünk róluk. Keveset tudok róluk. 3 hete találkoztunk a párommal,de előtte 1.5-2 hétig sokat beszélgettünk.
szerintem ez vicces lenne:
"a kibeb**aszott xy-ok in the house!! igen!! hát ez k**úrvanagy öröm, végre együtt a klán"
Add magad, légy kedves, érdeklődő de ne tolakodó. Amúgy amikor engem először bemutattak a szuloknek, az exem, 20 evesen, a szülők leultek velem szemben és sírtak. 😃🤭 Azt se tudtam mi van, valszeg azt hitték meleg mert én voltam Az első akit felvitt.
Szóval ha nem így kezdődik akkor már jól sikerül. 😂
Barátoddal szoktál azért beszélgetni? :)
Nem kell előre készülni, a helyzet adja. Biztos fognak majd kérdezni, ne egy szavas válaszokat adj. Arra gondolj h meg akarnak ismerni, semmit nem tudnak rólad.
Hány éves vagx?
Pont arrol amirol a paroddal az elso ket talalkozon. Sablonok.
Erdeklodsz feloluk, megdicsered a helyet ahol vagxtok es elmodnod milyen csodas gyerekuk van.
Nekem 3 het htan ez meg iszonyat korai lenne
Gondolom, főleg ők fognak majd kérdezgetni, mert kíváncsiak lesznek rád. Válaszolj udvariasan, ne túl szűkszavúan. Te a nő vagy a férfi vagy? A "párom"-ból ez nem derült ki. Hány évesek vagytok? Tanultok, vagy dolgoztok?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!